1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křičeň to na Újezd umí


Branky


8

Předpověď Vlastimila Halbicha v Expert tipu, že Křičeň neodjede z Újezdu s prázdnou, se naplnila. Hosté berou po vítězství 1:2 všechny body, domácím se zápas totálně nepovedl. Čest zachraňoval 52 letý Ladislav Doseděl starší gólem v nastavení!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ráz utkání určila 8.minuta

Fotbalisté Újezdu připravili svým fanouškům velké zklamání. Minulý týden je namlsali, když dokázali skolit lídra tabulky rezervu Přelouče a rázem se tak dostali do hry o postup z Okresního přeboru. O týden později přichází nečekané zaváhání se zachraňující se Křiční. 

Na obranu domácího týmu je potřeba podotknout, že chyběly dvě opory. Po ošklivém zranění právě ze zápasu s Přeloučí nemohl nastoupit brankář Pokorný, citelně pak chyběl tvůrce hry Balog. Celý zápas to bylo znát, domácí nedokázali vymyslet šance, na které vepředu čekali Linha s Hombou.

Spíše se tedy hrála kopaná, než fotbal, což hostům, kteří potřebují každý bodík, vyhovovalo. Navíc ráz utkání určila už 8.minuta a první gól Křičně.

Domácí se dožadovali odpískání faulu, píšťalka rozhodčího Procházky však nic nesignalizovala. Hostující Václav Branský tak skvěle využil chvilkové letargie Újezdu a střelou do pravého růžku Jandákovy brány trestal - 0:1.

Nic horšího se tak domácím nemohlo přihodit, protože hosté od té doby už prakticky v deseti bránili získaný dárek.

Mládí selhalo, čest zachraňoval 52 letý veterán

I ve druhém poločase pokračovalo trápení domácího týmu. Křičeň pozorně bránila, hra byla plná soubojů, často přerušovaná a rozkouskovaná.

A navíc hosté očekávali, že s přibývajícími minutami udělá jejich soupeř z nervozity nějakou hrubici.

A dočkali se v již v 58.minutě, kdy po chybě obrany skóroval podruhé Václav Branský, balón uklidil pěkně k tyči - 0:2.

Čest domácím alespoň nepatrně napravil někdo, koho by před zápasem asi těžko diváci předpověděli. Když selhalo mládí, musel zaúřadovat zkušený 52 letý matador Ladislav Doseděl starší. Ten přišel na hřiště v 78.minutě. Již ve čtvrté minutě nastavení se pak postavil k exekuci přímého kopu zpoza šestnáctky a míč krásně zakroutil k pravé tyči brány Petra Štěpánka. Toho sice chvíli zamrzel zmařený čistý štít, tři veledůležité body však mají pro Křičeň mnohem větší cenu. Zejména když i Roveň uspěla ve Starém Mateřově. 

Sokol Újezd tak nyní ztrácí na vedoucí béčko Přelouče už deset bodů a i když má utkání k dobru, sen o postupu do 1.B třídy se v sobotu pravděpodobně rozplynul.



Ohlasy k zápasu



SK Křičeň
Daniel Biath, útočník: "Přijeli jsme v deseti lidech, od 10.minuty konečně v jedenácti. První rychlý gól nám pomohl hodně psychicky! Bojovali jsme! Roveň vyhrála, tak jsme museli!"



Sestavy


Sokol Újezd
M. Jandák [-] - J. Homba [-] , T. Linha [-] (41. M. Zounar [-] ) , J. Pelant [-] , J. Petříček [-] , J. Rozsévač [-] (78. L. Doseděl [-] ) , J. Kycelt [-] (64. D. Kalina [-] ) , L. Doseděl [-] , M. Vohralík [-] , V. Chlumecký [-] , M. Molnár [-]

SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - F. Abbrent [-] , D. Biath [-] , J. Novotný [-] , J. Vanžura [-] , B. Koki [-] , V. Branský [-] , F. Gloza [-] , P. Malý [-] , A. Branský [-] , D. Jánský [-]

ŽK: 54. M. Molnár , 73. M. Zounar - 92. J. Novotný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PROCHÁZKA Petr - PIPEK Šimon, VOLENEC Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AFK Ostřešany | Pardubický | Pardubice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Vlastimil Halbich
Tip experta: remíza

Újezd se rozjel, dává hodně gólů. Tipnu si překvapení a to nejen proto, že jsme s Křiční sousední vesnice a tak trochu si vzájemně fandíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích