1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 13:00

23.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roveňská škola produktivity


Branky


7

Třetí zápas v řadě na venkovním hřišti a ani z jednoho nevyšla Roveň bez bodu. Po dvou remízách v Křični a Srchu tentokrát školili hosté domácí SK Starý Mateřov v produktivitě a v záchranářských dostizích si připsali cenné vítězství 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mateřov trefoval pouze konstrukci branky

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí, kteří chtěli dát zapomenout na nešťastný závěr dohrávky v Přelouči. V 16.minutě Komárek orazítkoval poprvé konstrukci branky, když trefil břevno. Při Rovni stáli v tu chvíli všichni svatí.

Ve 30.minutě vystrašil domácího gólmana Svichkara vlastní stoper Kaválek, jeho "dorážku" na brankové čáře s vypětím všech sil zneškodnil.

Ve 37.minutě už byl ale domácí brankář krátký na pěknou střelu Petružálka z pravé strany vápna - 0:1. Hostující hráč pěkně trefil horní kout brány mimo dosah Svichkarových rukavic - viz fotogalerie.

O chvíli později byli domácí blízko k vyrovnání skóre, ale Fenyk trefil pouze tyč.

Snížení Hlaváčka k obratu nevedlo

Vědomi si jednogólového vedení, nehnali se roveňští hráči příliš dopředu. Tvořit museli domácí do pevně postavené obrany zelených.

Klid na kopačky hostů, alespoň na chvíli, přinesl svým gólem v 56.minutě agilní Mile - 0:2.

Mateřov se přesto nevzdával a vytrvale bušil na obranná vrata Rovně s nadějí, že tam něco spadne. Snaha nakonec přinesla ovoce v 66.minutě, kdy Hlaváček uklidil dorážkou míč po zemi za bezmocného Baláše - 1:2.

Víc už ale hosté nepovolili, v Mateřově si připsali veledůležitou výhru 1:2 a bodovali tak naplno. 



Sestavy


SK Starý Mateřov
O. Svichkar [-] - D. Matýs [-] (46. R. Tomiška [-] ) , T. Fenyk [-] , Z. Antonijevič [-] , Z. Komárek [-] , P. Nägele [-] , D. Kotov [-] , J. Hlaváček [-] , P. Kaválek [-] , T. Holek [-] , J. Melichar [-]

TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - L. Mile [-] , L. Mládek [-] , M. Pekárek [-] , V. Melc [-] (82. P. Michalco [-] ) , T. Hofman [-] , V. Žatecký [-] , L. Petružálek [-] , J. Roček [-] , V. Valenta [-] , T. Krpata [-]

ŽK: 79. Z. Komárek , 90. D. Holek - 62. V. Valenta .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hamrník Miroslav - DOSTÁL Dominik, ÚLEHLA Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Vlastimil Halbich
Tip experta: remíza

Roveň potřebuje body jako sůl. Nevěřil jsem, že by mohli přivést něco z Křičně a mám takové tušení, že s prázdnou neodjedou ani z Mateřova.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích