Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

22.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina v Býšti neměla vítěze


9

SK Býšť potřebuje body jako sůl, aby se zachránil v Okresním přeboru. V domácím prostředí se domácím v posledních zápasech dařilo, když se jim povedlo zaskočit i holické béčko. Aktuální dobrou formu přijely prověřit Pardubičky a výsledkem byl zápas jako na houpačce. Nejprve 2:0, pak 2:4, nakonec remízu 4:4 zachraňoval v nastavení špílmachr Jakub Jirásek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šestiminutový kolaps Býště

Hosté z Pardubiček přijeli ke svému méně oblíbenému soupeři s taktikou hrát kombinační fotbal po zemi, tedy to, co jim jde v poslední době náramně. Domácí je však jako vždy rychle vyvedli z omylu, na jejich malém hřišti, které většině týmům nevoní, to prostě nešlo!

Navíc Býšť měla skvělý nástup do utkání, když už po 13 minutách vedla 2:0.

V 6.minutě obrana Pardubiček podcenila dlouhý nákop, domácí se dostali k přízemnímu centru do vápna, který šikovnou tečí usměrnil do sítě Štross - 1:0.

Ve 13.minutě bylo ještě hůře. Po ztrátě míče přišel faul hostů. Následný přímý kop skončil na tyči, ovšem odražený balón s přehledem uklidil Jakub Jirásek - 2:0.

Díky nepříznivému vývoji se trenérské duo Procházka - Pařízek rozhodlo změnit taktiku, hru zjednodušit a uchýlit se k dlouhým nákopům.

Dlouho se však nic zajímavého nedělo a nic nesignalizovalo, že by Pardubičky měly ještě do poločasu zdramatizovat zápas. Zničehonic přišel ale šestiminutový kolaps domácích!

Ve 38.minutě vysunul Pečínka do rychlého brejku Michala Maršíčka, který v samostatném nájezdu zkušeně přelstil domácího brankáře Pospíšila - 2:1. Kontaktní gól domácí i celý stadion, který je pověstný bouřlivou atmosférou, znejistil. Pardubičky byly najednou v laufu a vycházely jim pěkné akce.

Ve 43.minutě Hátle poslal krásný centr na hlavu Trojáka. Ten se zavěsil do vzduchu a míč zatloukl pod břevno na 2:2. 

A to nebylo ještě vše! O minutu později pro sebe uzmul Oberreiter nepříliš zdařilý odkop domácí obrany. Příliš se nerozmýšlel a z dobrých 25 metrů vyslal střelu, která s přispěním teče domácího beka skončila v bráně - 2:3.

Domácí vstali z mrtvých

Kdo si myslel, že poločas otupí hlad Pardubiček po dalších gólech, mýlil se. Hned ve 47.minutě mladíček Hofman svým prvním dotekem s míčem utekl domácí obraně a umístěnou střelou zvýšil na 2:4. 

V tu chvíli to s šancemi Býště na stíhací bodovou jízdu Rovně a Křičně vypadalo hodně bledě. Ta se potřebovala nadechnout a vrátit se do zápasu.

Vlastní chybou to umožnily Pardubičky, když špatný odkop obrany využil křížnou střelou Tomášek a snížil na 3:4.

Jednogólový náskok hájil Pardubičky až do úplného závěru. Frenetické publikum hnalo své miláčky na zteč a ti byli nakonec za svou odvahu a vytrvalost odměněni.

V 93.minutě dlouhý nákop do vápna tečoval těsně před vyběhnuvším Jáklem Jakub Jirásek a stal se tak hrdinou a zachráncem alespoň jednoho cenného bodu do tabulky.

 



Sestavy



SK Pardubičky B
R. Jákl [-] - L. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , J. Metelka [-] , T. Maršíček [-] (57. J. Kříž [-] ) , M. Maršíček [-] (46. T. Vojtěch [-] ) , O. Hátle [-] (46. M. Hofman [-] ) , A. Troják [-] (79. J. Kolář [-] ) , O. Pečinka [-] , J. Oberreiter [-] , J. Čunderle [-]

Počet diváků: 53. Rozhodčí: Bém Zdeněk - VONDRUŠKA Daniel, RÁZEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Tomáš Linha
Tip experta: výhra hostů

Prostředí v Býští je nevyzpytatelné, nedávno se o tom přesvědčily Holice. Domácí potřebují body jako sůl, ale věřím spíše Pardubičkám.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů