2:2
(1:1)
45. R. Machatý
77. T. Kopřiva (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

22.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přímý souboj o druhou příčku neměl vítěze


Branky


26. T. Kašpar , 63. P. Kmetík - 45. R. Machatý , 77. T. Kopřiva (p.)
9

V přímém souboji o druhou příčku Okresního přeboru Pardubic přijelo holické béčko na půdu Spartaku Sezemice. Přestože domácí dvakrát vedli, nakonec dohrávali v deseti a byli spokojení s bodem. Největší radost z výsledku tak měli asi v Přelouči, protože ani jeden z dotírajících celků nebral plné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holice srovnaly gólem do šatny

Důležité utkání mezi přímými konkurenty o postup do 1.B třídy tak trochu svazovalo hráčům nohy. Hra byla spíše opatrná a ani jedno z mužstev nechtělo udělat chybu.

Přece jen aktivnější byli v prvním poločase domácí a s jejich zvyšujícími se obrátkami přicházely i šance. Ty však ani Kašpar (trefil tyč), ani dvakrát Knaute nezužitkovali.

121 přítomných diváků se ale nakonec branky svých miláčků dočkalo. Ve 26.minutě zafungovala spolupráce dvou nebezpečných ofenzivních hráčů Spartaku. Knaute centroval do vápna, kde se k míči v souboji prodral důrazný Kašpar a nadvakrát překonal hostujícího brankáře Kroutila - 1:0.

Hosté z Holic si schovali vyrovnání až na úplný závěr prvního poločasu. Při rozehrávce domácích došlo k chybě a uklouznutí Kmetíka a vše trestal po centru Kovaříka Radek Machatý - 1:1.

Kapitána Blažka poslal jeho instinkt do sprch

Ve druhém poločase pokračovaly snahy obou celků o vstřelení vedoucího gólu, který by je posunul k vysněné druhé příčce tabulky.

Opět šli do vedení ale domácí, kteří ukázali větší hlad. V 63.minutě po rychlém protiútoku Knaute centroval a Kmetík zkušeně zavěsil na zadní tyči - 2:1.

Dlouho to pak vypadalo, že šťastnější vyjdou z utkání domácí, až přišla pro ně smolná 77.minuta.

Po dobře zakrouceném rohovém kopu se v jasné gólovce ocitl Kopřiva, jehož hlavička mířila nezadržitelně do sítě. Brankovou čáru střežící kapitán Blažek v tu chvíli převedl sice skvělý reflex, když instinktivně vyrazil míč rukou mimo. Bohužel brankářem byl Báča a jen ten smí hrát rukama.

Červená karta a penalta, kterou s jistotou proměnil Kopřiva - 2:2.

Na využití přesilovky už měli ale Holičtí příliš málo času, domácí to ubránili velmi dobře. Výsledkem boje o druhou příčku tak byla remíza 2:2 a situace na čele tabulky tak zůstává stále otevřená.



Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - P. Kmetík [-] (83. J. Tláskal [-] ) , R. Bukač [-] , T. Vykoukal [-] , T. Kašpar [-] , V. Karel [-] , L. Knaute [-] , Z. Lába [-] , A. Blažek [-] , P. Reinberg [-] , D. Markl [-] (46. L. Borovec [-] )

SK Holice B
O. Kroutil [-] - J. Tlučhoř [-] (83. V. Klasovitý [-] ) , D. Valenta [-] , J. Krpata [-] (46. P. Vodák [-] ) , Š. Černý [-] , T. Kopřiva [-] , R. Machatý [-] , T. Velinský [-] , J. Černý [-] , P. Kopa [-] , A. Kovařík [-] (83. M. Habas [-] )

ŽK: 11. J. Krpata , 45. P. Kopa , 50. J. Tlučhoř . ČK: 76. A. Blažek .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: Pavlas Jan - DOSTÁL Dominik, ÚLEHLA Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Tomáš Linha
Tip experta: výhra domácích

Holicím se na jaře moc nedaří, výjimkou byl zápas s námi. Věřím ale domácím, možná bude remíza. Těžké tipovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích