2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

22.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Linha? Homba? Kdepak! Martin Vohralík


Branky


9

Přelouč přijela do Újezdu s formou jako bič. Ve hře bylo hodně. Hosté si tímto zápasem mohli pojistit první místo tabulky a odskočit tak svým pronásledovatelům. Ve šlágru kola se červenalo a zahazovaly penalty, na konci zápasu však byli spokojenější domácí, kteří se posunuli s minimální ztrátou na 4.místo tabulky. Hrdinou utkání se stal dvougólový Martin Vohralík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bitva o každý kus trávníku

Před velmi pěknou diváckou kulisou se od prvních minut více dařilo hostům z Přelouče. V 10. minutě si na zadní tyč naběhl Štainer a centr od svého spoluhráče uklidil za bezmocného Petra Pokorného.

Po inkasovaném gólu se probudili také domácí. Ve 20. minutě byl nařízen pokutový kop po faulu na Chlumeckého, k němu se postavil zkušený Balog,trefil však jen horní tyč branky.

Možná klíčový okamžik zápasu přišel ve 41. minutě, kdy se srazil v souboji o míč hostující Martin Beránek a brankář domácích. Oba po tomto incidentu opustili trávník, důvod však měli odlišný. Beránek viděl od rozhodčího po tomto zákroku červenou kartu a brankář Pokorný musel opustil hřistě z důvodu zranění.

Názory na červenou kartu jsou v obou táborech rozdílné, nejdůležitější ale je, že brankář domácích byl propuštěn z nemocnice a je již v pořádku.

V nastaveném čase se dočkali prvního gólu také domácí. Vohralík se prosadil hlavičkou a vyrovnal stav utkání na 1:1.

 

Oslabená Přelouč nakonec padla

Do druhého polčasu vstoupila Přelouč jen s deseti hráči a očekávalo se tak, že otěže utkání převezme Újezd.

Přelouč však držela domácí snajpry na uzdě a sama vyrážela do nebezpečných protiútoků, jeden takový zakončoval Milan Beránek jen do břevna.

Zcela vyrovnaný druhý poločas rozsekl až v zavěrečné desetiminutovce Martin Vohralík. Po připrávce ze skrumáže dokázal svoji střelu umístit tak, aby na ni gólman hostí nedosáhl a hrdina zápasu se tak radoval z druhého gólu.

Zbytek zápasu si domácí již pohlídali, hostům v deseti zákonitě docházely síly a k nějakému tlaku už z jejich strany nedošlo.

Prohrou přeloučské rezervy se zdramatizoval boj o postup do 1.B třídy, kdy jsou ve hře celkem čtyři týmy, naskládané v rozdílu čtyř bodů. Závěr soutěže tedy slibuje zajímavou podívanou.



Ohlasy k zápasu


Sokol Újezd
Martin Vohralík, autor obou gólů: "Zápas hodně ovlivnila červená karta a neproměněná penalta Baloga. Kdyby toto vše bylo jinak, zřejmě by výsledek směřoval spíše k remíze. Důležité je, že gólman Pokorný byl propuštěn z nemocnice a je již v pořádku, snad i připraven na další zápas."

FK Přelouč B
Ondřej Bendžík, trenér: "Domácím gratuluji k zisku tří bodů. Nad správností rozhodnutí rozhodčího Janouška si mohl udělat názor každý sám."



Sestavy


Sokol Újezd
P. Pokorný [-] (45. M. Jandák [-] ) - J. Homba [-] (79. L. Doseděl [-] ) , T. Linha [-] , J. Petříček [-] , J. Gašpar [-] (73. M. Norek [-] ) , J. Balog [-] (66. M. Molnár [-] ) , L. Doseděl [-] , M. Zounar [-] , M. Vohralík [-] , V. Chlumecký [-] , J. Rozsévač [-] (58. J. Pelant [-] )

FK Přelouč B
R. Konvalina [-] - D. Dlask [-] , V. Rokyta [-] (77. K. Köhler [-] ) , V. Vančura [-] , D. Václavek [-] , L. Musil [-] , M. Beránek [-] , M. Beránek [-] , M. Štainer [-] , M. Kačírek [-] , M. Piskač [-]

ŽK: 40. J. Balog , 78. J. Homba , 87. T. Linha - 24. D. Dlask , 52. V. Rokyta , 86. V. Vančura . ČK: 42. M. Beránek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janeček Štěpán - TŮMA Lukáš, CAHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Tomáš Linha
Tip experta: remíza

Měl bych dát asi jedničku, ale Přelouč má respekt. Určitě se prosadí Hombič, doma mu to vyhovuje, ale jestli to bude stačit na body s lídrem soutěže...?

Tip: remíza

Tip: výhra domácích