1:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezbrankovém poločase gólová smršť Mateřova


Branky


9

V oslabené sestavě hrající Mikulovice dokázaly držet s Mateřovem krok pouze do půlky. Pak spustili hosté gólovou smršť a celkem čtyřikrát dokázali odčarovat kouzlo domácího brankáře Těšínského. Toho zastínil jeho kolega na druhé straně - Oleksii Svichkar, kterému sebral čisté konto pět minut před koncem Kříž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Mateřova neměl gólové vyústění

Domácí Mikulovice nastoupily bez několika opor základní sestavy a na hře to bylo bohužel znát. 

Mateřov se prezentoval aktivní hrou, byl důraznější v osobních soubojích a měl větší hlad po vstřelení branky. 

Mikulovice však efektivní obrannou hrou nepouštěly hosty do vyložené šance, a proto první poločas nakonec přinesl bezbrankové skóre.

První gól spustil lavinu

Brankovou lavinu nakonec odšpuntoval Mateřov hned po příchodu ze šaten ve 49.minutě, kdy se krásně trefil nůžkami Kotov - 0:1.

Domácí po obdrženém úderu museli otevřít hru, což jejich stylu příliš nesedí. Však se to také velmi brzy projevilo. Mezi 62. a 80.minutou se postupně prosadili z rychlých brejků do odkryté defenzívy Nägele, Fenyk a Žďára.

Nyní už šlo pouze o to, zda nejlepší hráč na hřišti, brankář Mateřova Svichkar, udrží čistý štít. Velkou nepříjemností bylo odpískaní penalty v 82.minutě. K exekuci se postavil ten nepovolanější v dresu domácích - Kříž. Svůj 20.gól ovšem nevstřelil, když mu pokutový kop lapil vynikající Svichkar.

Kříž se ale nakonec přece jen radoval, když po rychlé kombinační akci zblízka korigoval výsledek na konečných 1:4. Jakub Kříž tak 20.gól nakonec vsítil a dorovnal tak v počtu branek v tabulce střelců Maivalda a Bukače.

Byla to ovšem jen slabá útěcha na nepovedený zápas, Mateřov vyhrál naprosto zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


SK-1.FC Mikulovice
Pan Papoušek, předseda klubu: "Po většinu zápasu byl Mateřov mírně lepší a hlavně dával góly. Náš jediný úspěch jsem vlastně pořádně ani neviděl. Vše se odehrálo na druhé půlce hřiště a já už tak daleko skoro ani nevidím."




Sestavy


SK-1.FC Mikulovice
O. Těšínský [-] - P. Štěpán [-] (66. P. Vencl [-] ) , J. Vencl [-] , M. Antoš [-] , J. Dynter [-] (53. D. Pitra [-] ) , F. Červenka [-] , P. Nováček [-] , J. Kříž [-] , V. Novotný [-] (76. P. Vohralík [-] ) , T. Karlík ml. [-] , T. Svoboda [-] (33. R. Červenka [-] )

SK Starý Mateřov
O. Svichkar [-] - Z. Žďára [-] , T. Fenyk [-] , J. Hlaváček [-] , Z. Komárek [-] (80. K. Veselák [-] ) , P. Nägele [-] , D. Kotov [-] , P. Kaválek [-] , M. Kučera [-] , T. Holek [-] , Z. Antonijevič [-] (58. J. Melichar [-] )

ŽK: 68. M. Antoš , 88. J. Kříž - 37. Z. Komárek , 86. Z. Žďára .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VOLENEC Tomáš - LEDVINA Lubomír, ŠANDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Tomáš Linha
Tip experta: výhra domácích

Mikulovicím se na jaře daří, navíc potřebují body. Mají dobrou obranu a svou hvězdu Kříže.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů