4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:15

22.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

V námořní bitvě Torpedo těsně minulo Titanic


Branky


37. H. Kopecký (p.) , 61. V. Dostál , 84. T. Urbanec , 88. M. Doležal - 13. S. Petric , 52. J. Roman
9

V dopolední námořní bitvě sahalo poslední Torpedo Pardubice v Srchu po bodu, nakonec však Titanic šest minut před koncem úspěšně doplul do vítězného přístavu. O výsledku rozhodl výstavním volejem Hráč 21.kola Tomáš Urbanec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do půlky drželo Torpedo krok

Že se na papíře jasný zápas mezi Titanicem Srch a posledním týmem soutěže nebude vyvíjet podle představ domácích fandů se začalo ukazovat již od 13.minuty. To se na pravé straně zálohy uvolnil Nakládal, přihrál před bránu přesně Medunovi a ten se nemýlil - 0:1.

Domácí tvořili hru, byli aktivní a měli více ze hry. Jejich útočné snahy však končily buď na nepřesnostech, nebo zasáhl výbornými zákroky gólman hostů Habivský. Ten držel naděje Torpeda na bodový zisk takřka celý zápas.

Do poločasu se však domácí vyrovnání přece jen dočkali, když ze správně nařízené penalty nezaváhal Kopecký - 1:1.

O poločasové pauze se mohli přítomní diváci občerstvit v pěkné Hospůdce Na hřišti, které šéfuje Petr Fišar.

Čerství Dostál s Niklem oživili hru Srchu

Do druhého poločasu provedli domácí pár změn v sestavě. I tak se ale opět radovali hosté. Po standardní situaci šel dlouhý centr do vápna domácích. Ten prodloužil hlavou Meduna na volného Romana a bylo to 1:2.

Ani ne za 10 minut naštěstí pro domácí srovnal Dostál. Standardní situace přinesla centr do vápna, Habivský míč pouze vyrazil a domácí střídající hráč byl u něj nejdříve - 2:2.

Naděje Torpeda na rozšíření skromného bodového konta žila až do 84.minuty. Stát se Hráčem kola to určitě dodá hráči potřebnou pohodu a štěstí. Právě Tomáš Urbanec se po centru opřel z voleje nádherně do balónu a nekompromisně trhal síť - 3:2.

Klid pro celý stadion v Srchu pak přinesl až gól Doležala z 88.minuty po chytře zahraném rohovém kopu - 4:2.

Přestože byl Titanic Srch po celý zápas lepší, dlouho byl výsledek na vážkách. Kanonýr domácích Maivald si tentokrát vybral, alespoň co se týče branek, oddechový čas. Ve fotogalerii známý hokejista Tomáš Rolínek, který ještě donedávna hájil dres Titanicu. Další fota odkazují do doby, kdy bylo Torpedo ještě postrachem soutěže. 



Ohlasy k zápasu



Torpedo Pardubice
František Lukeš, hráč: "Vítězství Srchu je zasloužené, to musíme sportovně přiznat. Přesto i takové zápasy občas skončí překvapením. Nás zachránil od horšího skóre Habivský."



Sestavy


Titanic Srch
V. Kalvach [-] - M. Práchenský [-] - H. Kopecký [-] (46. V. Dostál [-] ) , J. Maivald [-] - M. Doležal [-] , R. Beran [-] , P. Kuchta [-] , M. Nedvěd [-] (46. V. Nikl [-] ) , R. Třešnák [-] , T. Urbanec [-] , D. Orts [-]

Torpedo Pardubice
M. Habivský [-] - S. Petric [-] , M. Meduna [-] (62. J. Poláček [-] ) , V. Ševeček [-] , R. Strejček [-] , J. Roman [-] , J. Nakládal [-] (46. J. Javůrek [-] ) , L. Samek [-] , Z. Hejhal [-] , F. Lukeš [-] , M. Filípek [-] (65. M. Necid [-] )

Počet diváků: 83. Rozhodčí: Bém Zdeněk - OLAJOS Viliam, DOSTÁL Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Tomáš Linha
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích. Torpedo bohužel míří za sestupem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích