0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2023 18:00

16.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecký půst Křičně pokračuje


Branky


1

Křičeň se v posledních zápasech střelecky trápí. V Pardubičkách 0:5, doma s Mikulovicemi 0:3 a pak jediný gól v Přelouči při prohře 1:2. Zablýskalo se na lepší časy? Bohužel ne, Spartak Sezemice v dohrávce 16.kola vyloupil křičeňský hrad a výsledek 0:4 signalizuje velké potíže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bukač ukázal směr

O tom, kudy se bude zápas vyvíjet, napověděla již 10.minuta. Krajní záložník Lukáš Knaute přihrál od lajny kanonýru Sezemic Radkovi Bukačovi. Ten si pěkně potáhl míč do výhodné střelecké pozice a zpoza vápna nedal golmanovi domácích Štěpánkovi šanci zasáhnout - 0:1.

Autorství pod druhým gólem Sezemic ve 26.minutě podepsal ve výborné formě hrající Tomáš Kašpar. Po zpětné přihrávce aktivního Vykoukala asi metr za vápnem trefil přesně k tyči - 0:2.

Zajímavé, jak hostům střely zpoza vápna velmi často vycházejí. Je vidět, že trénink takto zaměřený přináší své ovoce.

Domácí nebyli odevzdaným týmem a zejména v prvním poločase hlavně po chybách sezemické obrany několikrát zahrozili. Gólově se prosadit je ale nyní pro Křičeň těžký oříšek.

Další dva góly podtrhly konečný účet

Vést 2:0 po poločase bývá někdy ošidné, snižující branka může zápas nepříjemně zdramatizovat. Takový scénář ale Spartak nepřipustil!

V 54.minutě rychlík Knaute potáhl míč od lajny do středu a přesnou přihrávkou mezi obránci oslovil ke skórování úplně zapomenutého Kmetíka. Ten udělal kličku brankáři a do prázdné brány dal na 0:3.

Konečnou podobu výsledku dal v 84.minutě opět Bukač. Jeho druhý gól byl jako přes kopírák toho prvního - 0:4. Počet vstřelených gólů nejlepšího snajpra Sezemic se tak aktuálně zastavil na čísle 20.

Spartak Sezemice se díky jasné výhře posunul před holické béčko na druhou pozici tabulky a i z tohoto hlediska bude jistě zajímavý vzájemný souboj v neděli od 17 hodin právě s Holicemi.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Sezemice
Lukáš Knaute, hráč: "Gólů mohlo být z naší strany ještě víc, kdybych nebyl kopyto a proměnil nějakou svou gólovku. Musím ještě hodně zapracovat také na finálce, pořád si na tom kraji zvykám."



Sestavy


SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - P. Kuric [-] (62. J. Novotný [-] ) , B. Koki [-] , A. Kučera [-] , V. Beneš [-] (35. F. Gloza [-] ) , V. Branský [-] , F. Abbrent [-] (74. J. Tichý [-] ) , P. Malý [-] , A. Branský [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-]

TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - P. Kmetík [-] (70. T. Horák [-] ) , R. Bukač [-] (84. A. Zeman [-] ) , T. Vykoukal [-] (76. J. Tláskal [-] ) , T. Kašpar [-] (76. P. Sušil [-] ) , V. Karel [-] , L. Knaute [-] , Z. Lába [-] (67. D. Markl [-] ) , A. Blažek [-] , P. Reinberg [-] , L. Borovec [-]

ŽK: 42. B. Koki - 72. T. Vykoukal .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: Bém Zdeněk - OLAJOS Viliam, ŠKOLOUT František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích