2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2023 18:00

16.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zahradník na vše nestačil


Branky


1

V dohrávaném utkání 16.kola přijela do Pardubiček Rohoznice. Kvalitní, bojovné utkání ovládli domácí hráči, kteří si vypracovali velké množství šancí. Výsledek je díky dobré práci obrany a opět skvělému výkonu gólmana Zahradníka pro hosty milosrdný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mohlo to být klidně 10:0

Domácí zejména v prvním poločase na hřišti dominovali a soupeře přehrávali svou kombinační hrou. Laxní zakončování vypracovaných vyložených šancí ale výkon Pardubiček znehodnocovalo. Jedna příležitost za druhou ztroskotávala na zákrocích obránců na poslední chvíli nebo na strážci brány hostů. Právě Matěj Zahradník má v posledních utkáních výtečnou formu a celý tým Sokola Rohoznice na něj hodně spoléhá.

Vedení domácích přišlo až těsně před poločasovým hvizdem. Ve 45.minutě musel domácí stoper Čunderle ukázat ofenzivním spoluhráčům, jak se mají dávat góly. Po standardní situaci se nejlépe zorientoval ve skrumáži ve vápně a dotlačil míč do sítě – 1:0.

To už hráli hosté v deseti, když byl ve 44.minutě po dvou žlutých kartách vyloučen Metelka.

V 62.minutě Malinský šokoval celý stadion

Po poločase domácí pokračovali v tlaku, zároveň ale pokračovalo i tápání v koncovce. V tisíciprocentní šanci selhal Svatoň. A když už byl překonán i Zahradník, zvonila dvakrát tyč a jednou břevno. Jako by si domácí v tu chvíli zahrávali se štěstěnou.

V 62.minutě šokoval všechny diváky na stadionu hostující kanonýr Malinský. Hosté, kteří do té doby prakticky nevystřelili na bránu, zčistajasna udeřili! Číža nedosáhl na přetažený centr Spěváka a Malinský z voleje pálil přesně. Byla to už jeho 15.branka letos – 1:1.

Několik minut trvalo, než se Pardubičky dostaly zpět do tempa.

V 70.minutě se jim ale povedla velmi pěkná akce, která nakonec znamenala jejich vítězství. Podsztavek vyslal pěknou kolmici za rohozenskou obranu. Kříž si zkušeně pohlídal ofsajdovou past a ve vzniklé situaci dvou hráčů proti brankáři to nemohlo dopadnout pro hosty dobře. Pečinka uklízel po nezištné asistenci balón do prázdné brány – 2:1.

A protože další šance Pardubiček už brankou neskončily, utkání vyznělo pro domácí nejtěsnějším rozdílem.



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky B
Stanislav Procházka, trenér: "Dominantní a pohledný výkon domácích musel být pro diváky atraktivní, ne však pro nás trenéry. Ti spíš byli na prášky z toho, co lze neproměnit."




Sestavy


SK Pardubičky B
A. Číža [-] - J. Ficek [-] , A. Troják [-] (46. O. Hátle [-] ) , T. Svatoň [-] (67. M. Maršíček [-] ) , M. Mec [-] (81. T. Maršíček [-] ) , M. Bobek [-] , F. Krejčí [-] (61. J. Kříž [-] ) , O. Pečinka [-] (90. J. Kolář [-] ) , O. Podsztavek [-] , J. Oberreiter [-] , J. Čunderle [-]

Sokol Rohoznice
M. Zahradník [-] - J. Skoupý [-] , P. Šmaha [-] , M. Křenek [-] (46. V. Malinský [-] ) , O. Metelka [-] - R. Fidler [-] , P. Zezulák [-] (67. J. Štěpánek [-] ) , A. Spěvák [-] , S. Školník [-] - R. Kršák [-] , J. Buchta [-] (46. M. Mlynka [-] ) -

ŽK: 38. O. Podsztavek , 82. O. Pečinka - 13. O. Metelka , 67. P. Šmaha , 82. J. Skoupý , 85. S. Školník . ČK: 44. O. Metelka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - RÁZEK Šimon, STOČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů