3:2
(2:1)
43. M. Pavlík (p.)
88. M. Hanskut
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:00

17.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vybojovaná výhra domácích


Branky


31. P. Stýblo , 45. P. Pořízka , 60. P. Mojdl (p.) - 43. M. Pavlík (p.) , 88. M. Hanskut
5

Pomezí získalo důležité záchranářské body na domácím hřišti proti aktuálně druhému Svratouchu. Utkání se hrálo na velmi těžkém terénu. Na kvalitě utkání se to lehce odrazilo, ovšem bojovnost obou týmů to neovlivnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby obran vedly ke dvěma gólům

Zápas hraný na podmáčeném hřišti začalo lépe domácí Pomezí, první třetinu zápasu nepustili hosty skoro k ničemu. Nejdříve už skoro slavili domácí gól po chybě brankáře Svratouchu Davida Kašpara, když mu po nedbalém zákroku málem míč vyskočil do vlastní branky. Domácí měli více ze hry a těžili z chyb hostující obrany, když jednu z chyb v 31. minutě potrestal domácí Petr Stýblo. Právě snad chyby v obraně a obdržený gól nakoply hosty k několika útočným akcí a průnikům do pokutového území, když ve 43. minutě byla nařízena penalta po podražení soupeře. Exekuce penalty se ujal hostující kapitán Martin Pavlík a ikdyž se brankář Slovák po míči natahoval, nedokázal ho vyrazit a penalta byla proměněna. Remízový stav nevydržel dlouho, když se až na úplném konci prvního poločasu trefil na kraji hřiště dobře hrající Pavel Pořízka. Do šaten se šlo za stavu 2:1.

Další penalta a akční konec zápasu

Stav hrací plochy se i přes zlepšené počasí stále horšil a odpovídal tomu i obraz hry, oba soupeři se snažili hrát spíše vzduchem a nakopávat dlouhé balóny na útočníky, nebo co nejvíce využívat kraje hřiště, kde nebylo tolik bahna jako ve středu hřiště. Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí a jejich snaha o průniky do pokutového území byla odměněna pokutovým kopem, nařízeným opět za podražení protihráče. Penaltu proměnil Petr Mojdl, ikdyž ani tentokrát nebyl brankář David Kašpar daleko od úspěšného zákroku. Stav utkání byl tedy 3:1. Od tohoto gólu se hostům přestalo dařit v útoku úplně. Až do 88. minuty to vypadalo, že si Pomezí dokráčí pro vítězství o dva góly, ale gól naděje na 3:2 vsítil hostující Michal Hanskut. Až do konce utkání vytvářel Svratouch konstatní tlak na obranu Pomezí až si vytvořil poslední rohový kop. Z toho málem padl po závaru před bránou vyrovnávací gól, ale míč byl sražen do zámezí a utkání skončilo za stavu 3:2.



Sestavy


TJ Sokol Pomezí
F. Slovák [-] - P. Mojdl [-] (77. O. Hladík [-] ) , P. Stýblo [-] , F. Stýblo [-] , P. Pořízka [-] (53. M. Vaško [-] ) , M. Stýblo [-] , J. Jožák [-] , L. Roušar [-] , M. Mička [-] , P. Drobný [-] , L. Sláma [-]

TJ Sokol Svratouch
D. Kašpar [-] - M. Janeba [-] , J. Gregor [-] , R. Štencl [-] (60. Z. Macháček [-] ) , F. Fiala [-] , M. Hanskut [-] , J. Jelínek [-] , M. Pavlík [-] , F. Kyncl [-] , M. Černý [-] , J. Kaplan [-]

ŽK: 85. M. Mička - 50. F. Fiala , 59. R. Štencl , 82. Z. Macháček .
Hráči zápasu: P. Pořízka , P. Stýblo .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUREK Pavel - FRANK Vojtěch, ŠTĚRBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Pavel Šourek

Expert: Michal Pavelka
Tip experta: remíza

Zde vidím lehké překvapení. Pomezí se musí pokusit bodovat v boji o záchranu především v domácích zápasech a do zápasu půjdou s vědomím že namají co ztratit a získají cenný bod za remízu 1:1.

Tip: výhra domácích