0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:00

17.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sloupnice si pojistila první příčku


Branky


5

Sloupničtí fotbalisté si s přehledem odvezli z horké březovské půdy všechny tři body a pojistili si tak první příčku v tabulce. Vedou tabulku o 4 body před Svratouchem, který má ovšem dva zápasy k dobru. Březová nad Svitavou se dál drží v klidném středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli více ze hry

První poločas začali lépe a aktivněji hosté ze Sloupnice, vypracovali si hned několik slibných gólových situací a ve 30. minutě šli do vedení 0:1, když branku vstřelil Ondřej Mikulecký. Po obržené brance se domácí dostávali častěji před branku hostů, nastřelili břevno a měli několik nadějných šancí, které zlikvidovala zodpovědně hrající sloupnická obrana. Do konce poločasu už se skóre neměnilo.

Gól z rohu rozhodl o vítězství

Druhý poločas začali lépe domací, snažili se všemi silami srovnat skóre utkání, ale nedostávali se do jasných brankových příležitostí. V 65. minutě je dokonale zaskočili hosté, když se jim po sérii standartních situací povedlo zvýšit na 0:2. Po rohovém kopu se trefil opět Ondřej Mikulecký. Domácí se po zbytek zápasu snažili dát kontaktní branku, ale dobře hrající sloupnická obrana jim to již nedovolila. Březová nad Svitavou tedy skončila bodově na prázdno.



Ohlasy k zápasu



SK Sloupnice
Zdeněk Kocman, trenér: Ve slušně hráném utkání naše mužstvo vyhrálo zaslouženě, utkání navíc dobře řídil pan rozhodčí Kodýdek.



Sestavy


TJ Sokol Březová nad Svitavou
M. Kejda [-] - O. Štoudek [-] (78. R. Mikolín [-] ) , E. Kutlák [-] (60. A. Frolo [-] ) , M. Ducháček [-] , J. Stupka [-] , F. Roshan [-] , M. Kučera [-] , D. Říkovský [-] , V. Dufek [-] , V. Lidmila [-] , J. Gerischer [-] (72. P. Geršl [-] )

SK Sloupnice
M. Voleský [-] - - L. Fikejz [-] , M. Mikulecký [-] (90. J. Černý [-] ) , O. Mikulecký [-] (82. K. Píša [-] ) , M. Schneider [-] , F. Lipavský [-] , T. Karlík [-] , J. Vašina [-] , V. Jelínek [-] , F. Lebeda [-] , P. Kupka [-] (52. A. Hanus [-] )

ŽK: 67. V. Dufek .
Hráči zápasu: M. Mikulecký .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KODÝDEK Tomáš - HORNÍČEK Evžen, JÍLKOVÁ Barbora.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Pavel Šourek

Expert: Michal Pavelka
Tip experta: výhra hostů

Březová v domácím prostředí papírového favorita potrapí, nicméně Sloupnice posilněná vítězstvím nad Dobříkovem zvítězí i tentokrát. Můj tip na přesný výsledek je 1:2.

Tip: výhra hostů