M. Cvik 42.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:00

17.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydřené body do boje o "bétřídní" titul


Branky


42. M. Cvik
5

Žamberk získal doma velmi důležité tři body a připsal si navíc další čisté konto v zápase proti pátému Jehnědí. Zápas příliš pohledný nebyl, ale o to více je zisk tří bodů pro domácí příjemnější

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žamberk zužitkoval svou aktivitu na konci poločasu

Úvod zápasu měl ve své režii domácí Žamberk a první šance zápasu se zrodila již ve 3. minutě, kdy se od ruky hostujícího obránce odrazil míč k Mikuláši Cvikovi, jeho střela ale skončila v náručí brankáře Doležala. Hned v 6. minutě se na pravé straně utekl žamberský Filip Kořán, ale jeho střílený centr neprocedil do branky David Derka. V 15. minutě přišla jako blesk z čistého nebe velká šance Jehnědí, ale kanonýr Gregar branku netrefil. Stejný hráč spálil jeho druhou tutovku ve 20. minutě, když svou střelou pouze orazítkoval tyč. Žamberská odpověď přišla v zápětí, když ze standardní situace, kterou ve rozehrál Jaroslav Jírů přesně na hlavu Lukáše Frankeho, jeho střelu ale vyrazil na brankové čáře obránce hostů do bezpečí. Aktivní Filip Kořán měl možnost otevřít skóre o 5 minut později, sólový únik ale hostující brankář Doležal vyrazil na roh. Další standardní situaci zahrál Pavel Huška ve 30. minutě a jeho centr šikovně tečoval Lukáš Franke těsně vedle branky. Očekáváná gólová radost domácích přišla ve 42. minutě kdy utekl obraně rychlonohý Filip Kořán, nahrál do pokutového území Mikuláši Cvikovi, který nadvakrát s důrazem otevřel skóre na 1:0.

Ve zbytku zápasu nepřišla uklidňující ani vyrovnávací branka

Začátek druhého poločasu se hrál vyrovnaně bez větších šancí na obou stranách. Až v 63. minutě hlavičkoval nad branku hostující Jan Gregar. O 3 minuty později přišla šance i na druhé straně, když se po povedené akci netrefil Filip Kořán. Nebezpečný Jan Gregar měl další šanci srovnat skóre, domácí brankář David Vítek mužstvo podržel a Gregara vychytal. Po další šanci domácích měl rozhodnutí na kopačce v 86. minutě Filip Kořán. Ten ale svoji tutovku neproměnil a přestřelil branku. Konec zápasu poznamenal velmi tvrdý faul hostujícího Pilaře na pronikajícího Filipa Kořána, který rozhodčí Rázek k překvapení domácích ocenil jen žlutou kartou. Závěr si Žamberk již pohlídal, i díky několika taktickým střídáním. Za zmíňku stojí prémiérový start v A týmu Žamberka, který si připsal patnáctiletý Aleš Brebis. 



Ohlasy k zápasu


1. FC Žamberk
Michal Pavelka, trenér: Jsem spokojen především se ziskem 3 bodů a s tím, že jsme zvládli domácí zápas po úvodním vysokém vítězství a jednom odloženém utkání. Toto bývá vždy ošidné. Věřím, že nás to namotivuje k sérii povedených venkovních zápasů.




Sestavy


1. FC Žamberk
D. Vítek [-] - P. Huška [-] (87. A. Brebis [-] ) , D. Derka [-] (75. F. Bartoš [-] ) , F. Kořán [-] (90. O. Veselý [-] ) , T. Kotyza [-] , J. Molnár [-] , J. Trejtnar [-] , M. Cvik [-] (81. P. Chládek [-] ) , L. Franke [-] , J. Rudolecký [-] , J. Jírů [-]

Jehnědí
I. Doležal [-] - P. Matoušek [-] , J. Vodvárka [-] , M. Pilař [-] , J. Lučan [-] - V. Michalec [-] , D. Beneš [-] , M. Rozlívka [-] , J. Gregar [-] - D. Farkas [-] , D. Absolon [-] (65. J. Vondra [-] )

ŽK: 23. M. Cvik , 90. F. Bartoš - 60. M. Pilař , 83. J. Vodvárka , 90. D. Beneš .
Hráči zápasu: D. Vítek , M. Cvik , F. Kořán - J. Gregar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rázek Stanislav - SVOBODA Jan, STÁREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Šourek

Expert: Michal Pavelka
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím že, nás jednozápasová pauza nijak neovlivní a zápas s nebezpečným Jehnědím v čele s nejlepším střelcem soutěže Gregarem zvládneme vítězně. Tipovat výsledek zde ale tipovat nebudu.

Tip: výhra domácích