2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Králíků


Branky


8

 

Ve vzájemném utkání mezi FC Jiskra 2008 a Svitavy B zvítězil domácí tým s výsledkem 2:0. FC Jiskra 2008 se prosadila dvakrát a dokázala udržet čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase příliš šancí nebylo, když nějaké šance se vytvořili tak oba gólmani to bezproblému zneškodnili .Pvní gól padl ve prospěch FC Jiskra 2008 v 40. minutě, kdy se Filip Dušek střelecky prosadil. Tímto gólem si domácí tým připsal vedení do poločasu. Jelikož do konce poločasu žádný další střelec nebyl úspěšný, do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Ve druhém poločase pokračovala hra vyrovnaně, ale FC Jiskra 2008 byla schopna navýšit své vedení. V 83. minutě se střelecky prosadil Tomáš Vyšohlíd a přidal druhý gól pro svůj tým.

Svitavy B se snažily odpovědět a snížit náskok soupeře, ale nebyly dostatečně efektivní v zakončení. FC Jiskra 2008 si udržela vedení a v závěrečných minutách si připsala vítězství s výsledkem 2:0.

Tímto výsledkem FC Jiskra 2008 potvrdila svou dobrou formu a schopnost střílet góly. Svitavy B se sice snažily, ale nestačily na soupeře.



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra 2008
Daniel Dvorský: Bojovný zápas od začátku do konce, který jsme poctivě odmakali a dotáhli do vítězného konce.

TJ Svitavy B
Jakub Škáva: Domácí po bojovném výkonu a asi i větší touhou po vítězství nás porazili. My se snažili v prvním poločase, bohužel neproměnili na rozdíl od domácích, kteří z první šance hned skórovali. Ve druhém poločase se pokračovalo v bojovném duchu, domácí nakonec po další povedené akci se dostali do 2 brankového vedení a to si už v klidu pohlídali.



Sestavy


FC Jiskra 2008
R. Vyšohlíd [-] - M. Matoulek [-] (8. J. Pasker [-] ) , M. Ďuriš [-] (61. Z. Zezulka [-] ) , F. Dušek [-] , D. Skoták [-] (84. J. Dušek [-] ) , T. Vyšohlíd [-] , D. Dvorský [-] , R. Kaplan [-] , P. Zach [-] , J. Ježek [-] , M. Hnátnický [-]

TJ Svitavy B
T. Polák [-] - M. Ryšavý [-] (64. P. Prudil [-] ) , P. Bartoš [-] , M. Ovad [-] , R. Kuda [-] (78. M. Skalický [-] ) , J. Škáva [-] (78. R. Ťapaják [-] ) , D. Svoboda [-] , Š. Mauer [-] , P. Juřík [-] , K. Pikovský [-] , J. Tůma [-]

ŽK: 90. F. Dušek - 35. R. Kuda , 81. P. Bartoš , 89. J. Tůma .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Rázek Stanislav - STÁREK Jiří, ŠTANCEL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Petr Mužíček
Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích