Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:00

24.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osm gólů v Heřmanicích


Branky


8

V dramatickém utkání mezi Českými Heřmanicemi a Dolním Újezdem padlo celkem osm gólů, přičemž Dolní Újezd se nakonec radoval z vítězství 5:3. Obě mužstva předvedla útočný fotbal a diváci se mohli těšit na mnoho gólových akcí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Újezd se ujal vedení v 7. minutě, kdy se prosadil Petr Frank. Domácí odpověděli rychlým vyrovnáním v 14. minutě, kdy se gólově prosadil Martin Brychta. Nicméně hosté se brzy znovu ujali vedení. V 24. minutě Radek Vanat skóroval a o minutu později se trefil Radek Mandlík, čímž poslal Dolní Újezd do dvoubrankového vedení.

Ve 33. minutě se sice domácím podařilo snížit na 2:3 díky gólu Michala Vrány, ale hned na začátku druhého poločasu se Radek Mandlík znovu trefil a zajistil tak Dolnímu Újezdu dvoubrankové vedení.

V 48. minutě se Martin Brychta prosadil podruhé a snížil na rozdíl jediné branky.

Dolní Újezd však neustoupil ze svého útočného stylu a Radek Mandlík svým třetím gólem v 74. minutě poslal hosty opět do dvoubrankového vedení. Domácí se snažili o obrat, ale hosté udrželi svůj náskok až do konce utkání.

Výsledkem 5:3 si Dolní Újezd připsal tři body za vítězství. Oba týmy předvedly bojovný fotbal a diváci byli svědky mnoha gólů a emocí. Dolní Újezd se radoval z úspěšného výsledku, zatímco České Heřmanice se budou muset zamyslet nad svou obranou a efektivitou v zakončení.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Heřmanice
Jiří Šauer: Poměrně divoký zápas, Újezd začal mnohem aktivněji a už v 7. minutě šel do vedení, po pár minutách bylo ale opět srovnáno. Nám se ale nedařilo se dostat do zápasového tempa a soupeř to trestal, během asi minuty odskočil na dvougólový náskok, nám se do poločasu povedlo alespoň snížit na 2:3. Po změně stran se nám nepodařilo na Újezd zatlačit, ten naopak opět využil své silné stránky, standardních situací, a opět odskočil na dva góly. Ihned poté jsme se ale dostali do zápasu zpátky, v dalších minutách se nám ale nepodařilo vytvořit si souvislejší tlak, naopak Újezd přidal ještě pátý gól, ve zbytku zápasu už se pak nic významnějšího nestalo.

TJ Sokol Dolní Újezd
Petr Frank: Dnešní zápas můžeme hodnotit dobře. Dobrý úvod obou poločasů, týmový výkon, bojovnost a nasazení byly pilíře našeho výkonu. Domácí spoléhali na individuální dovednosti útočných hráčů, ale náš týmový výkon přinesl úspěch. V utkání byla řada pěkných momentů a konečný výsledkem 3:5 je pro nás důležitým vítězstvím! Jsem rád, že jsme si ukázali, že fotbal hrát umíme a věřím, že i za týden zvítězíme doma s Poličkou!



Sestavy


TJ Sokol České Heřmanice
T. Konejl [-] - J. Růžička [-] , M. Brychta [-] (77. M. Kučera [-] ) , J. Balcar [-] , T. Jirsák [-] , T. Pánek [-] (46. J. Šmejdíř [-] ) , J. Šplíchal [-] , M. Brychta [-] , D. Bárta [-] , M. Vrána [-] , J. Ostřížek [-] (46. D. Uher [-] )

TJ Sokol Dolní Újezd
J. Pravec [-] - R. Vanat [-] (82. M. Jireček [-] ) , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] (89. P. Váně [-] ) , P. Fulík [-] (74. L. Jireček [-] ) , M. Frňka [-] , R. Mandlík [-] , P. Drahoš [-] , P. Dvořák [-] , J. Rejman [-] , D. Kabrhel [-]

Počet diváků: 250. Rozhodčí: Janeček Štěpán - TŮMA Lukáš, ŠIMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Petr Mužíček
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích