2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra Skutče nad Tatenicemi


Branky


8

Ve vyrovnaném utkání mezi Skutčí a Tatenicemi se Skuteč nakonec radovala z vítězství 2:1. Obě mužstva předvedla aktivní hru a snažila se prosadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný, kdy se hosté z Tatenic ujali vedení v 34. minutě díky gólu Petra Knápka. Ovšem Skuteč rychle odpověděla a vyrovnala na 1:1 v 35. minutě, kdy se střelecky prosadil Marek Čermák.

Ve druhém poločase pokračovala vyrovnaná bitva, ale to byli domácí hráči, kteří se dokázali prosadit a zajistili si vítězství. V 80. minutě Vilém Steklý skóroval a poslal Skuteč do vedení 2:1.

Hosté se snažili vyrovnat, ale Skuteč si dokázala udržet své vedení až do konce utkání. S vítězstvím 2:1 si Skuteč připsala tři body a raduje se z úspěšného výsledku. Tatenice naopak odchází s porážkou, ačkoli předvedly solidní výkon.

Celkově šlo o vyrovnané utkání, ve kterém jediný gól rozhodl o vítězi. Skuteč ukázala svou sílu a efektivitu v zakončení, což jí přineslo zasloužené vítězství. Tatenice se přesto mohou opřít o svůj výkon a zaměřit se na příští zápasy.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Skuteč
Jakub Pekař: Do zápasu jsme vstoupili odhodlaně s tím, ze chceme vyhrát. Bohužel jsme se přizpůsobili hře soupeře a tempo hry bylo v první půli dost pomalý. Klasicky jsme dostali gol ze standartky, kdy hráč zakončoval úplně sám. Naštěstí jsme rychle odpověděli. Druhy poločas jsme mohli přidat mnohem více branek. Naštěstí jsme vstřelili druhou branku a vyhráli 2:1.




Sestavy


FK Junior Skuteč
D. Flídr [-] - V. Steklý [-] , J. Pekař [-] , J. Novotný [-] , M. Čermák [-] , R. Kozák [-] , D. Rompotl [-] , L. Krátký [-] , M. Horáček [-] , D. Zach [-] (80. D. Kubíček [-] ) , P. Karal [-] (82. R. Sysel [-] )

Tatenice
R. Herzog [-] - A. Brejša [-] , O. Tareš [-] (57. T. Chládek [-] ) , J. Kristek [-] (82. F. Rotter [-] ) , R. Glocar [-] , R. Soukop [-] , M. Hubálek [-] , R. Kyselo [-] (61. A. Finger [-] ) , M. Knápek [-] , P. Knápek [-] , R. Werner [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠTANCEL Miroslav - ZEMAN Josef, ZERZÁN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Petr Mužíček
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích