Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2023 17:30

18.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka 18. kola pro Proseč


Branky


7

V důležité dohrávce 18. kola mezi FK Proseč a Letohradem B padlo celkem šest gólů, které přinesly divákům zajímavý a pohledný fotbalový zážitek. Domácí tým FK Proseč předvedl vynikající výkon a suverénně si připsal vítězství se skóre 5:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v 15. minutě se FK Proseč dostal do vedení díky precizní střele M. Ploszy, který ukázal svou schopnost zakončit akci. V této fázi zápasu měli domácí hráči více ze hry a převládali na hřišti..

V 35. minutě se trefil P. Zelenka, který zužitkoval skvělou kombinaci svého týmu. Nicméně Letohrad B se nevzdal a dokázal odpovědět gólem Lukáše Netolického, který v 41. minutě snížil skóre na 1:2.

Tento gól však byl jen dočasným úspěchem hostujícího týmu.

O minutu později pak V. Koutný zvýšil náskok domácího týmu na rozdíl dvou branek. Skóre 3:1 pro FK Proseč na poločasovou přestávku zaručovalo zajímavý druhý poločas.

Ve druhé půli se FK Proseč nadále prezentoval silným výkonem a útočnou aktivitou. V 78. minutě se T. Rybička prosadil a zvýšil náskok na 4:1 ve prospěch domácího týmu. Až do posledních minut zápasu se hrálo v podobném duchu, přičemž oba týmy se snažily vytvořit si další gólové příležitosti.

V 85. minutě se J. Marek trefil do sítě soupeře a pečetil tak konečný výsledek zápasu na 5:1 pro FK Proseč. Vítězství domácího týmu bylo zasloužené, jelikož předvedl kvalitní hru a dokázal efektivně využívat své šance.

Na druhé straně musí Letohrad B přijmout porážku, i když se snažil bojovat. Přestože se jim podařilo vyrovnat stav zápasu na chvíli, nedokázali udržet krok s dynamikou hry a produktivitou domácí



Ohlasy k zápasu


FK Proseč
Zdeněk Marek: Nečekalo nás vůbec jednoduché utkání což se také potvrdilo i když výsledek vypadá jednoznačně. Hosté přijeli s mladým běhavým týmem a který dobře kombinoval a držel míč. My jsme si ale pomohli rohovým kopem v 15 minutě a dostali se do vedení. Ve 35 minutě jsme přidali druhý gól a vypadalo to že poločas už se jen dohraje ale ve 41 minutě hosté snížili tak po standardní situaci na 2:1 ale asi o minutu později jsme zahrávali pokutový kop a zvýšili na 3:1a to byl poločasový výsledek. Druhý poločas byl chvilkami nahoru dolů s šancemi na obou stranách ale další dvě branky padli až v posledních 15 minutách zápasu a to do sítě hostů. Výsledek utkání tedy 5:1 ale velmi těžké utkání, fyzicky náročné a jsem rád že jsme ho zvládli.




Sestavy


FK Proseč
J. Lampárek [-] - R. Klíma [-] (65. M. Marek [-] ) , T. Mareš [-] (27. M. Vacek [-] ) , M. Plosza [-] , V. Koutný [-] , P. Zelenka [-] (76. T. Rybička [-] ) , V. Menc [-] (82. D. Sodomka [-] ) , P. Stupavský [-] , J. Marek [-] , Z. Kunhart [-] , Z. Marek [-] (78. F. Romportl [-] )

FK OEZ Letohrad B
J. Uhlíř [-] - M. Švercl [-] (73. J. Stejskal [-] ) , L. Netolický [-] , M. Filip [-] (80. J. Černohous [-] ) , J. Kadlec [-] , D. Štusák [-] , I. Shymchyshyn [-] , M. Pokorný [-] , M. Hauf [-] (51. M. Krejčí [-] ) , P. Dušek [-] , M. Štefek [-]

ŽK: 66. I. Shymchyshyn .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ujec Jiří - FLÍDR Jan, ROUSEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Jakub Škáva
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra domácích