P. Urban 46.
1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2023 17:00

16.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předehrávka 16. kola ve znamení remízy.


Branky


46. P. Urban - 31. J. Válek
0

V zápase mezi Litomyšlí a Svitavy se oba týmy střetly v dramatickém souboji, který skončil remízou 1:1. Byl to vyrovnaný zápas, ve kterém oba týmy bojovaly o vítězství.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svitavy se ujaly vedení v 31. minutě, když se trefil Jakub Válek. Tento gól poslal hostující tým do vedení a přinesl jim požadovanou dávku sebedůvěry.Nicméně, Litomyšl se dokázala vrátit do zápasu ještě před poločasem. V první minutě nastavení prvního poločasu se trefil Pavel Urban a vyrovnal skóre na 1:1. Tento gól byl pro domácí tým velmi důležitý, protože jim umožnil jít do druhého poločasu s vyrovnaným stavem.

Ve druhé polovině zápasu se oba týmy snažily prosadit, ale žádný z nich nedokázal překonat brankáře soupeře. Oba týmy měly své šance, ale nedokázaly je proměnit v branky.

Zápas tak skončil remízou 1:1, což je spravedlivý výsledek, s ohledem na to, jak vyrovnaně oba týmy hrály. Obě strany ukázaly bojovnost a odhodlání, ale nedokázaly získat plný počet bodů.

Litomyšl a Svitavy si z tohoto zápasu odnesly po jednom bodu a budou muset pokračovat ve svém úsilí a přípravě na další zápasy. Oba týmy mají stále možnost dosáhnout úspěchu v soutěži, a tak budou muset pracovat na svých výkonech a vylepšit své herní strategie.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: Zapas byl vyrovnaný a bojovný. Hosté dokázali vstřelit branku po střele po standartní situaci, my jsme dokázali korigovat skóre také po střele po standartní situaci na konci prvního poločasu. Oba týmy byly ve druhém poločase blízko ke zvrácení výsledku na svojí stranu, ale nedokázali ji využít. Spravedlivá remíza ve vyrovnaném zápase.

TJ Svitavy
Jan Palatka: Derby s Litomyšlí jsme měli celých 90 minut pod kontrolou. Oni z jedné střely na bránu vytěžili maximum a nám se během 90 minut dobývání nepodařilo proměnit více než jednu šanci. Rozhodně jsme si měli odvézt 3 body.



Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - L. Severa [-] , M. Hašek [-] , P. Štarman [-] (58. L. Tomšů [-] ) , P. Škeřík [-] , J. Jireček [-] , P. Urban [-] (85. J. Štoudek [-] ) , P. Malý [-] (62. P. Kundera [-] ) , J. Paclík [-] , M. Sršeň [-] , M. Severa [-]

TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Válek [-] , M. Brázda [-] , J. Novák [-] , I. Svoboda [-] (73. F. Čížek [-] ) , V. Ehrenberger [-] , K. Dürr [-] , J. Palatka [-] , D. Veselský [-] , M. Horák [-] , M. Czehowský [-]

ŽK: 65. J. Jireček - 59. J. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pešek Martin - BOUZ Tomáš, POLÁČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.