Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Csaplárova past nesklapla.


Branky


6

V zápase mezi týmy Lanškroun a Choceň se odehrál dramatický souboj, ve kterém se nakonec radovat mohli hráči z Choceňe. Výsledkem bylo vítězství Choceňe 3:2 nad domácím týmem Lanškroun.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Choceň si vešla do vedení již v 8. minutě, kdy se trefil Jakub Kužma. Šimon Štanglica poté navýšil vedení Choceňe ve 41. minutě a zároveň se jednalo o výsledek prvního poločasu - 2:0 ve prospěch Choceňe.

Ve druhé půli se Lanškroun snažil odpovědět a v 49. minutě se dostal na střeleckou listinu díky Františku Ptáčkovi, který proměnil pokutový kop. Ptáček se v 63. minutě znovu prosadil a vyrovnal na 2:2.

Závěr zápasu byl velmi vyrovnaný a oba týmy se snažily prosadit. V posledních okamžicích utkání se však Šimon Štanglica vrátil na scénu a vstřelil rozhodující branku v 92. minutě, která rozhodla o vítězství Choceňe 3:2.

Choceň tak odchází s cennými třemi body a zaslouží si pochvalu za bojovný výkon. Lanškroun naopak přestože se dokázal vrátit do zápasu, nakonec musí přijmout porážku a hledat způsoby, jak se zlepšit v dalších zápasech.



Ohlasy k zápasu


FO Lanškroun
Jaroslav Sita: Choceň hrála účelně na brejky, z čehož pramenilo jejich poločasové vedení 0:2. Do druhého poločasu jsme naskočili jako polití živou vodou a po rychlém snížení a následném vyrovnání a vyloučení hostujícího hráče to vypadalo, že Csaplárova past sklapne. Hostující brankář ale pár minut před koncem skvělým zákrokem odepřel Ptáčkovi hattrick. Hosté následující roh odvrátili, vybojovali odražený balón (za mě s pomocí faulu, ale na to se historie neptá) a šli sami na bránu a zpečetili na 2:3. Nedáš-dostaneš v praxi. Musíme se z toho do příštích zápasu poučit.

FK Agria Choceň
Martin Fikejz: Diky bojovnému výkonu a nasazení jsme náročný zápas dotáhli do vítězného konce.



Sestavy


FO Lanškroun
O. Slaný [-] - M. Pecháček [-] (87. J. Sita [-] ) , D. Skalický [-] , Š. Kolomý [-] , D. Jung [-] , D. Smrkal [-] (46. P. Savych [-] ) , F. Ptáček [-] , L. Krejsar [-] (82. O. Doležal [-] ) , V. Jílek [-] , J. Martinec [-] (71. T. Ďuriš [-] ) , O. Veselý [-]

FK Agria Choceň
Š. Bačkovský [-] - R. Fikejz [-] , P. Zahálka [-] , J. Kužma [-] (87. F. Vostrčil [-] ) , Š. Štanglica [-] (93. J. Netolický [-] ) , R. Matějka [-] , M. Laky [-] (84. J. Gronych [-] ) , M. Šabata [-] , M. Coufal [-] , M. Fikejz [-] , V. Adamec [-]

ŽK: 33. D. Skalický , 69. F. Ptáček , 73. V. Jílek , 96. P. Savych - 63. R. Fikejz , 82. M. Fikejz , 92. Š. Štanglica , 94. J. Gronych . ČK: 66. R. Fikejz .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: VYKOPAL Filip - HOŘÍNEK Lukáš, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Matěj Jeřábek
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích