Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestigólová remíza!


Branky


6

V zápase mezi týmy Pardubičky a Libišany se odehrála vyrovnaná a brankově bohatá bitva, která skončila remízou 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pardubičky se ujaly vedení v 18. minutě, kdy se trefil Jiří Müller. Libišany však rychle odpověděly a vyrovnaly díky brance Radima Záruby v 34. minutě. Pardubičky se však znovu ujaly vedení díky gólu Lukáše Markla v 36. minutě.

Ve druhém poločase se Libišany opět dokázaly vrátit do zápasu, tentokrát díky brance Jakuba Vaníčka v 55. minutě, který vyrovnal na 2:2. Pardubičky se však nevzdaly a v 62. minutě převzaly vedení zásluhou gólu Jakuba Ficka.

Blízko vítězství byly opět Libišany, které vyrovnaly v 75. minutě díky brance Adama Kaufmana. V závěru se už však skóre neměnilo a zápas skončil remízou 3:3.

Oba týmy předvedly silný a vyrovnaný výkon, což se odráželo i na konečném výsledku. Diváci si určitě přišli na své díky množství branek a dramatickým momentům na obou stranách.



Ohlasy k zápasu



FC Libišany
Jakub Vaníček: Zápas za teplého počasí nabídl vyrovnanou bitvu, kdy Pardubičky hráli na brejky a Libišany se snažili překonat obranný val. Remíza je asi spravedlivá, Pardubičky 3x vedly, Libišany 3x dotáhly a v závěru mohly překlopit vítezství na svoji stranu, ale nepodařilo se.



Sestavy


SK Pardubičky
A. Číža [-] - J. Ficek [-] (62. T. Svatoň [-] ) , L. Markl [-] , M. Mec [-] (46. M. Havelka [-] ) , M. Bobek [-] , O. Podsztavek [-] (66. M. Hofman [-] ) , J. Müller [-] , R. Froš [-] , M. Bažant [-] , J. Bartoníček [-] (73. D. Menšl [-] ) , T. Špidlen [-] (88. J. Robovský [-] )

FC Libišany
D. Šimon [-] - L. Kraják [-] , A. Kaufman [-] - Z. Chmelík [-] , P. Motyčka [-] , J. Fidra [-] (80. S. Kovaliv [-] ) , F. Matějka [-] , R. Horyna [-] , J. Vaníček [-] , R. Záruba [-] , Z. Semelka [-]

ŽK: 88. R. Horyna .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Linhart Lukáš - KOLBABA Pavel, BLEŠA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Matěj Jeřábek
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů