1:1
(1:0)
54. V. Folta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

28.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Mýtě!


Branky


5

V utkání mezi Vysokým Mýtem B a Litomyšlí se odehrál zajímavý fotbalový souboj, který skončil remízou 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým se dostal do vedení ve 23. minutě díky gólu Kryštofa Kabrhela. Kabrhel se prosadil po pěkné kombinaci a trefil se do sítě, čímž poslal svůj tým do zaslouženého vedení. Vysoké Mýto B mělo v prvním poločase více ze hry a předvádělo aktivní a útočný fotbal.

 

Litomyšl však neztratila svou bojovnost a v druhé půli se jí podařilo vyrovnat. Vojtěch Folta se zapsal mezi střelce v 54. minutě, když využil jednu z mála příležitostí hostů a poslal míč za brankovou čáru. Litomyšl se postupně dostávala více do hry a začala ohrožovat obranu domácího týmu.

Oba týmy poté ještě usilovaly o vítězný gól, ale nedokázaly se prosadit. Utkání tak skončilo remízou 1:1, což znamená, že si oba týmy připsaly po bodu. Vysoké Mýto B může být zklamáno, že nedokázalo udržet vedení a získat plný počet bodů na domácím hřišti. Litomyšl zase může být spokojena s tím, že dokázala vyrovnat a odvézt si bod z nepřátelského prostředí.

Celkově byl zápas vyrovnaný a dramatický, s oběma týmy, které se snažily hrát aktivní a ofenzivní fotbal. Diváci se jistě nenudili a byli svědky kvalitního fotbalového utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto B
Tomáš Paďour: Vyrovnané utkání, ve kterém jsme nezvládli 2. Poločas. Bod s Litomyšlí bereme.

TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: První poločas domácí hráli lépe a dostávali se i do řady šancí, kdy se jim jednu podařilo využít. My jsme také měli šance, ale nedokázali jsme je proměnit. V druhém poločase se hra obrátila, kdy jsme dokázali skórovat po sporné situaci. Zbytek zápasu nepřinesl pohledný fotbal, kdy bylo k vidění řada nákopů a soubojů. Myslím si, ze jsme odehráli druhé remízové klání v řadě a výsledek tedy odpovídá předvedené hře.



Sestavy


SK Vysoké Mýto B
E. Zavřel [-] - J. Mokrejš [-] , V. Škrabal [-] (84. V. Vařečka [-] ) , K. Kabrhel [-] , P. Tomášek [-] , J. Dvořák [-] , M. Chadima [-] (78. J. Prušek [-] ) , J. Hájek [-] , P. Jeníček [-] , L. Trnka [-] , M. Javůrek [-]

TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - M. Hašek [-] , P. Škeřík [-] (46. J. Jireček [-] ) , P. Urban [-] (74. P. Štarman [-] ) , V. Folta [-] , L. Tomšů [-] (61. L. Severa [-] ) , P. Malý [-] (46. P. Kundera [-] ) , J. Štoudek [-] , J. Paclík [-] , M. Sršeň [-] , M. Severa [-]

ŽK: 55. P. Jeníček , 55. J. Mokrejš , 84. V. Škrabal , 85. J. Hájek - 57. M. Severa .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Tůma Lukáš - JANEČEK Štěpán, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Matěj Jeřábek
Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích