3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

27.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohodlné vítězství Svitav


Branky


6

Zápas 27. kola Tlapnet krajského přeboru mezi domácími Svitavami a Třemošnicí skončilo jasným vítězstvím 3:0 pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném zápase mezi Svitavy a Třemošnicemi se dlouho nedařilo oběma týmům prosadit. První poločas skončil bezbrankovou remízou 0:0, přestože oba týmy měly své šance.

 

Ve druhé polovině zápasu se však Svitavským podařilo otevřít skóre. V 63. minutě se trefil Michal Horák a poslal domácí tým do vedení 1:0. To byl důležitý moment, který Svitavy nakopnul a poskytl jim větší sebedůvěru.

V 77. minutě přidal další gól pro Svitavy Jakub Válek, který zvýšil vedení na 2:0. Tento gól uklidnil domácí tým a zajistil jim lepší výchozí pozici do závěrečné fáze zápasu.

V poslední minutě zápasu se ještě jednou prosadil tým Svitav. Filip Čížek vstřelil třetí gól a potvrdil výhru svého týmu v poměru 3:0. Tento gól byl třešničkou na dortu a završil skvělý výkon Svitav.

Svitavy předvedly dobrý týmový výkon a dokázaly využít své šance. Třemošnice se snažily, ale nedokázaly se prosadit před brankou soupeře. Svitavy tak zaslouženě získaly tři body a ukázaly, že jsou silným týmem v soutěži.

Oba týmy předvedly bojovný fotbal a zápas nabídl zajímavé momenty. Svitavy se však ukázaly jako tým s lepší efektivitou a schopností trestat chyby soupeře. Třemošnice se musí zamyslet nad svým výkonem a pracovat na vylepšení před dalšími zápasy.



Sestavy


TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Chlup [-] (76. K. Dürr [-] ) , J. Novák [-] , I. Svoboda [-] , M. Czehowský [-] , F. Čížek [-] , J. Palatka [-] (59. D. Juřík [-] ) , M. Čížek [-] , D. Veselský [-] (74. J. Válek [-] ) , M. Horák [-] , V. Ehrenberger [-] (69. M. Brázda [-] )

ŽSK Třemošnice
D. Oswald [-] - M. Brom [-] (89. T. Mejtský [-] ) , T. Oswald [-] , R. Šmídl [-] , T. Tomíška [-] , J. Petrlík [-] , P. Šindelář [-] , V. Petr [-] , R. Petrus [-] , M. Tlapák [-] , D. Krška [-]

ŽK: 44. J. Petrlík , 80. T. Oswald .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DUŠEK Jan - FILIPI Vojtěch, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Patrik Müller
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích