0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2023 16:30

24.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza


Branky


6

V rámci pondělního zápasu 24. kola Tlapnet krajského přeboru se utkaly týmy Vysokého Mýta B a Třemošnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Oba celky se v tabulce nacházejí na podobném umístění, Vysoké Mýto B se nachází aktuálně na dvanáctém místě a Třemošnice na jedenáctém a to nám již dopředu mohlo říci, že se bude jednat o zápas velmi vyrovnaný a ani jeden tým nebude chtít udělat chybu. První poločase se nesl v duchu nekvalitního terénu a přes opatrnost obou klubů se neukázala žádná větší branková šance a do kabin se tak šlo za stavu 0:0. 

Bezbrankový druhý poločas

Také v druhém poločase stále i díky nepříznivému počasí terén byl velmi nekvalitní a to se dále projevovalo na hře obou týmů, sice se občas nějaké ojedinělé šance ukazovaly ale ve většině případů je zneškodnili obrany obou celků nebo na jedné straně Martin Sůva v brance Vysokého Mýta B nebo na druhé straně David Oswald. Ironicky nejzajimavější v druhém poločase byly tři žluté karty, z čehož dvě patřily domácím konkrétně Tomáš Vopršálek a Štěpán Houdek a jedna Jiřímu Petrlíkovi z kabiny hostů. Gól nepadl ani v druhém poločase a zápas tak skončil 0:0.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto B
Tomáš Paďour: Za celý zápas si vybavují naši jedinou brankovou příležitost, kdy ve 2. minutě běžel sám Štěpán Houdek, který se pokusil prostřelit golmana hostů mezi nohy, jeho pokus byl ovšem neúspěšný. Těžko se mi utkání hodnotí, vypíchanou lze snad jen bojovnost a důraz obou celků. Hrál se vyrovnaný zápas na značně rozbitém terénu, který nám nenabídl defacto žádnou fotbalovou podívanou. Nic méně bod bereme a jsme rádi za 0 vzadu. Klobouk dolů před každým, kdo to vydržel celých 90 minut!

ŽSK Třemošnice
David Oswald: Výsledek 0:0 odpovídá průběhu zápasu, který se odehrál na nekvalitním terénu.



Sestavy


SK Vysoké Mýto B
M. Sůva [-] - Š. Houdek [-] , L. Benda [-] , V. Hájek [-] , J. Dvořák [-] (62. J. Prušek [-] ) , T. Vopršálek [-] , M. Chadima [-] (87. J. Dastych [-] ) , J. Hájek [-] , P. Jeníček [-] , M. Fišer [-] , V. Škrabal [-] (46. O. Švejda [-] )

ŽSK Třemošnice
D. Oswald [-] - R. Šmídl [-] , M. Šindelář [-] , D. Forman [-] , L. Lazaridis [-] (67. M. Tlapák [-] ) , T. Oswald [-] , O. Vančura [-] , J. Vančura [-] (53. J. Petrlík [-] ) , P. Šindelář [-] , V. Petr [-] , D. Krška [-]

ŽK: 61. Š. Houdek , 80. T. Vopršálek - 73. J. Petrlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Komínek Lukáš - HOŘÍNEK Lukáš, HÁJEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Marek Lukas
Tip experta: remíza

Tipuji remízu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích