1:1
(0:0)
82. J. Petrlík (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:00

21.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly domácích ale remíza 1:1


Branky


64. J. Šebek - 82. J. Petrlík (vl.)
6

Zápas mezi týmy Třemošnice a Lanškroun, který se hrál 8. dubna 2023 v rámci 21. kola Tlapnet krajského přeboru. Tento zápas skončil nerozhodně 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový první poločas

I přes šance obou týmu parádně chytající brankáři obou celků vychytali všechny šance a do listiny střelců se v prvním poločase nezapsal nikdo. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Petrlík smutný hrdina

Ve druhé půli se ale hra rozehrála a v 64. minutě se podařilo domácímu týmu Třemošnice dostat do vedení. Střelec gólu byl Jiří Šebek.

Hostující tým Lanškroun ale nechtěl odejít z Třemošnice s prázdnou a dokázal se v závěru zápasu prosadit. V 82. minutě se podařilo vyrovnat, avšak bohužel pro domácí tým to byl vlastní gól hráče Jiřího Petrlíka, což znamenalo konečný výsledek 1:1.

Celkově byl to vyrovnaný zápas, kdy se oba týmy snažily o vítězství. Domácí tým Třemošnice měl více příležitostí, ale nedokázal je proměnit, což se jim nakonec vymstilo. Lanškroun získal bod za remízu a mohl si odvézt cenný bod z venkovního prostředí.



Ohlasy k zápasu


ŽSK Třemošnice
David Oswald: V 60 minutě jsme šli do vedení po gólu z rohu, hosté se dočkali vyrovnání v 80 minutě po smolném odrazu v našem malém vápně, jinak utkání vyrovnané, šance byly na obou stranách




Sestavy


ŽSK Třemošnice
D. Oswald [-] - T. Oswald [-] , R. Šmídl [-] (85. P. Kalina [-] ) , D. Forman [-] , J. Petrlík [-] , J. Šebek [-] , J. Vančura [-] (75. T. Tomíška [-] ) , P. Šindelář [-] , V. Petr [-] , M. Tlapák [-] (46. L. Lazaridis [-] ) , D. Krška [-]

FO Lanškroun
O. Slaný [-] - O. Veselý [-] , D. Smrkal [-] , F. Ptáček [-] , M. Pecháček [-] , Š. Kolomý [-] , J. Martinec [-] (71. O. Doležal [-] ) , J. Sita [-] , P. Savych [-] (90. D. Skalický [-] ) , M. Krejčí [-] (85. L. Zelinka [-] ) , D. Jung [-]

ŽK: 42. V. Petr , 75. L. Lazaridis , 78. D. Forman , 90. T. Tomíška - 78. P. Savych , 80. F. Ptáček .
Hráči zápasu: J. Šebek , J. Petrlík - O. Veselý .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - KUDYN Milan, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Tomáš Jezdinský
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, bude remíza.