I. Pylyp 73.
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hronov získal další důležité body


Branky


7

Na podzim Černilov doma přejel Hronov 6:2. Na jaře podal tým trenéra Rubeše zejména v druhé půli bojovný výkon, za který byl odměněn bodovým ziskem. Obrovský podíl na zisku bodů má i hronovský gólman Adam Swaczyna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle toho moc nenabídla

Vstup do zápasu měl lepší Černilov. První branku viděli diváci v 17. minutě, kdy si bohužel pro domácí Igor Pylyp nešťastně srazil míč do vlastní sítě. Po zbytek poločasu se hrál vyrovnaný fotbal, ale vyloženou šanci diváci neviděli.

Pylyp v druhé půli již mířil do správné branky a poslal zápas do penalt

Hronov do druhé půle vstoupil mnohem lépe, aktivnější a agresivnější hrou dostal Černilov pod tlak. V této části zápasu domácí nedokázali skórovat, paradoxně se prosadili až potom, co se hra vyrovnala, když se z přímého kopu parádně trefil Igor Pylyp a srovnal stav zápasu na 1:1. Černilov si chtěl vzít vedení zpět a vytvářel si dobré příležitosti, proti byl ovšem skvěle chytající Swaczyna. Zejména jeho zákrok v poslední minutě stál za to, když parádně vytáhl hlavičku mimo tři tyče. Zápas tak pokračoval do penalt.

Penalty lépe vyšly Hronovu

V rozstřelu se opět dařilo Swaczynovi, který jeden pokus chytil a potom, co Valtera vstřelil rozhodující penaltu se Hronov mohl radovat z bonusového bodu.



Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Dnes to bylo hodně o vůli a bojovnosti. Dnes nám toho fungovalo málo a 2 body jsou maximum, co jsme za tento výkon mohli očekávat. Za druhou půli jsme si ale remízu zasloužili, makáme dál.

FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Kelen, kapitáská páska. ortéza a fotbalovost, to vše zůstalo v kabině Černilova. Soupeři nám ukazují, jak se rvát o body. Bohužel jsme nepoučitelní. Penalty!? V této sezóně ani jedny vítězné. Každý musí začít sám u sebe, dříve se nepohneme z místa!!! Neuhnout v souboji je základ. Porážíme sami sebe.



Sestavy


AFK Hronov
A. Swaczyna [-] - I. Pylyp [-] , Š. Kubeček [-] (80. J. Exner [-] ) , M. Vursta [-] (46. L. Klabník [-] ) , M. Ansorge [-] (46. V. Pohl [-] ) , D. Kollert [-] , P. Schreiber [-] , M. Franců [-] (55. J. Valtera [-] ) , T. Zíta [-] , M. Puraš [-] , M. Rosokha [-] (46. M. Lemko [-] )

FK Černilov
A. Brom [-] - M. Flégl [-] (80. M. Voltr [-] ) , J. Hrubý [-] , J. Taclík [-] (46. T. Matoušek [-] ) , L. Mikunda [-] (74. O. Petrikovič [-] ) , V. Svatoň [-] , L. Daněk [-] , T. Bešík [-] , K. Holeček [-] (57. M. Völtz [-] ) , M. Jaborník [-] , T. Schwarzer [-]

ŽK: 43. T. Zíta - 88. M. Voltr .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janota Josef - KURIC Jan, LOKVENC Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Adam Swaczyna
Tip experta: výhra domácích

Pokud se chceme zachránit v soutěži, musíme se soupeři co přijdou začít sbírat body a Černilov je k poražení, věřím že doma zápas zvládneme a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů