Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovaříček hattrickem vystřelil Javornici tři body


7

Ze zápasu, ve kterém bylo k vidění mnoho šancí na obou stranách získala body Javornice, která zejména díky větší efektivitě zvítězila 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Javornice byla v první půli střelecky efektivnější

Do zápasu vstoupilo lépe Opočno a zatlačilo Javornici na jejich polovinu hřiště, žádný z jejich centrů se však neujal. První šanci hostů měl Krejčí, jeho průnik ale zastavil dobrým obraným zákrokem opočenský kapitán Přibyl. V 5. minutě už byl Krejčí úspěšnější, když dokázal obejít domácího stopera a střelou na zadní tyč překonal Malého. 

 

Domácí zahrozili v 11. minutě, ale hlavička Hynka mezi tři tyče nemířila. Opočno mělo další šance na vyrovnání, ale v koncovce jim chyběla přesnost a v jedné šanci Javornici dvěma zákroky podržel Kasper.

 

Další branka padla ve 37. minutě a byli to opět hosté, kdy Adam Krejší přihrávkou na malé vápno vybídl ke skórování Kovaříčka, který nabídkou nepohrdl. Opočno bylo aktivnější, ovšem díky větší efektivitě odcházeli hosté do šaten s dvougólovým náskokem.

Kovaříček v druhé půli zkompletoval hattrick

Do druhého polčasu vstoupila aktivněji Javornice, ale další branky nepřidala. Opočno mohlo snížit v 51. minutě, ale hosty na brankové čáře zachránil Hovorka. Javornice mohla udeřit v 55. minutě z rychlého brejku, ale Noska vychytal dobrým zákrokem Malý. V 63. minutě si připsal dobrý zákrok i jeho protějšek Lukáš Kasper, který kryl přízemní střelu.

 

V 63. minutě udeřila Javornice z rychlého protiútoku, kdy Suk zatáhl míč až do vápna a pěknou přihrávkou našel Kovaříčka, který si připsal druhý přesný zásah. Na konečných 4:0 upravil opět ýJosef Kovaříček, který tečoval střelu Noska a zkompletoval tak hattrick.



Ohlasy k zápasu


ohlasy budou doplněny




Sestavy


TJ Spartak Opočno
M. Malý [-] - D. Pfeifer [-] (46. L. Růžička [-] ) , M. Holub [-] , T. Přibyl [-] , S. Jech [-] (76. J. Franc [-] ) , T. Vlach [-] , D. Drašnar [-] , M. Vondřejc [-] , K. Krištof [-] , H. Černý [-] (56. M. Šnajdr [-] ) , P. Hrudík [-]

Javornice
L. Kasper [-] - S. Koutský [-] , P. Kasper [-] (76. M. Plíhal [-] ) , J. Kovaříček [-] , M. Šrefl [-] (76. F. Dvořák [-] ) , P. Drašnar [-] , J. Hovorka [-] , A. Krejčí [-] (76. J. Hanyk [-] ) , D. Suk [-] , J. Kráčmer [-] , O. Nosek [-]

ŽK: 75. S. Jech - 24. P. Kasper , 57. J. Kovaříček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hofman Miloš - HORSKÝ Leonard, SERBOUSEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Adam Swaczyna
Tip experta: remíza

Na penalty vyhraje Javornice. Opočnu penalty moc nejdou (směje se).

Tip: remíza

Tip: remíza