J. Fiala 35.
1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velichovky po penaltách berou bod navíc


Branky


7

Atraktivní podívanou při pohledu na průběžnou tabulku slibovalo střetnutí dvou týmů ze špice tabulky. Jenže už při pohledu na sestavy obou mužstev, kde chybělo několik hráčů základního kádru bylo patrné, že utkání takový náboj mít nebude.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velichovky byly aktivnější, i přesto se odcházelo do šaten za nerozhodného stavu

Od začátku byly Velichovky lepší a dobrý vstup do zápasu potvrdil vedoucím gólem Panenka. I nadále měli hosté o něco více ze hry, drželi častěji míč na kopačkách, domácí spoléhali jen na rychlé protiútoky. Po jednom z nich se za obranou Velichovek zapomněl domácí útočník, ale Mertlík tuto situaci vyřešil pohotovým zákrokem.

Do další dobré příležitosti se dostal hostující Dyrc, jeho průnik z pravé strany ale vyrazil Frynta na roh. Ve 33. minutě měl další gól na hlavě hostující Novotný, svoji hlavičku, ale nedokázal usměrnit mezi tři tyče. Pravidlo nedáš dostaneš pro Velichovky bohužel platilo. Když se ve 36. minutě dostal k odraženému míči domácí Fiala a pěknou střelou k tyči srovnal na 1:1.

 

Druhá půle gól nenabídla

Tempo hry v druhé půli polevilo. Velichovky měly dvě velké šance, nejprve se dostal do samostatného úniku Panenka, svoji šanci ale neproměnil. Poté po centru Dyrce na zadní tyč trefil Novotný břevno. České Meziříčí se po jednom z brejků dostalo do gólové příležitosti, ale hosty podržel Mertlík.

Bod navíc braly Velichovky

O bonusovém bodu pro Velichovky se rozhodlo v 6. sérii.



Ohlasy k zápasu


FC České Meziříčí
Slezák Miroslav, předseda: Zápas třetího se čtvrtým moc fotbalové krásy nepřinesl. Na obou stranách šla kvalita dolů díky absencím. Na brankové příležitosti 3:4, takže remíza naprosto zasloužená. Bod bereme a penalty snad už od příští sezóny uvidíme jen v základní hrací době.

TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: Do dnešního utkání nastupovali oba týmy se značnými absencemi ve svých kádrech. I proto utkání svou kvalitou určitě nepřipomínalo zápas o 3. místo tabulky 1.B. třídy. Troufám si říci, že vzhledem k počtu našich vyložených šancí pro nás byla remíza ztrátou. Bonusový bod navíc jsme nakonec získali alespoň díky penaltám.



Sestavy


FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - P. Havel [-] (81. M. Šoun [-] ) , J. Tomášek [-] (46. T. Krajňák [-] ) , V. Slánský [-] (90. P. Tomášek [-] ) , J. Tomášek [-] , Z. Roubal [-] , O. Ježek [-] , L. Provazník [-] , J. Rezek [-] (55. P. Jílek [-] ) , J. Fiala [-] , T. Havel [-]

TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - J. Emlar [-] (77. M. Novotný [-] ) , O. Runkas [-] , L. Emlar [-] , M. Panenka [-] , M. Németh [-] , M. Grmela [-] , P. Dyrc [-] , M. Novotný [-] , M. Pácalt [-] , J. Filip [-]

ŽK: 40. Z. Roubal , 44. J. Fiala - 56. M. Novotný .
Počet diváků: 133. Rozhodčí: Vlachý Michal - VLACHYNSKÝ Kamil, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Adam Swaczyna
Tip experta: výhra domácích

Meziříčí doma z přehledem vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích