5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovice na výhru v dohrávce nenavázaly, Velichovky jim nadělily pět gólu


Branky


8. M. Panenka , 29. M. Németh , 49. M. Panenka , 75. L. Emlar , 88. M. Panenka (p.)
6

Domácí, kteří se v poslední době herně a bodově trápí, měli dnes další možnost přerušit tuto nepříjemnou situaci. V cestě jim však stály Malšovice, které potřebují každý bod v cestě za záchranou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velichovky byly v první půli velmi efektivní

Domácím pomohla rychlá branka v 7. minutě, kdy se pěkně prosadil Dyrc a naservíroval míč zakončujícímu Panenkovi, který překonal Blažka. Oba týmy se snažily hrát kombinační fotbal, ale prakticky bez šancí. Jako blesk z čistého nebe přišla druhá branka, kdy nenápadná střela s pomocí tyče z kopačky Németha skončila v síti. V závěru první půle se nadechly k tlaku Malšovice, ale dvě dalekonosné střely zlikvidoval Rejchrt a ani ze série rohových kopů se hosté neprosadili. 

Panenka v druhé půli dokončil hattrick

Domácí udeřili hned v úvodu druhého poločasu, kdy po rychlém pasu utíkal Panenka sám na branku, několikrát si "zatancoval" s brankářem i obráncem a poté uklidil míč do sítě. Po třetí brance následovala převaha hostí, několik střel mířilo vedle. Další šanci zastavil pozorný Rejchrt v brance, poté mu pomohlo břevno. Domácí dnes byli velmi efektivní a v 75. minutě po trestném kopu zvyšoval na 4:0 Lukáš Emlar. Závěr se již spíše dohrával. Na koneečných 5:0 upravil v 88. minutě  z penalty Panenka. 



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: Úvodních 30. minut jsme hráli velmi dobře a do kabin jsme šli se zaslouženým vedením. Druhý poločas z naší strany již tak kvalitní nebyl, ale i přesto jsme navýšili naše vedení. Soupeř bojoval a hrál sympaticky až do samotného konce, měl svoje šance, a tak to pro nás nebylo vůbec nic jednoduchého. Pochvala pro tým za přístup, výkon a nasazení - tak by to mělo vypadat, vítězství jsme již opravdu všichni potřebovali. Tradiční poděkování míří za naším skvělým FAN-CLUBEM!

TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: 30 minut v prvním poločase lepsi soupeř ze svého tlaku vytěžil 2 branky poté jsme se srovnali a 15 minut bylo našich nicméně bez gólového efektu. V začátku druhého poločasu klasicky inkasujeme. Snažíme se hrát dále a s výsledkem něco udělat ale góly dává už jen soupeř. Výsledek krutý nicméně po našich individuálních chybách zasloužený.



Sestavy


TJ Velichovky
L. Rejchrt [-] - L. Emlar [-] , T. Vít [-] (46. O. Runkas [-] ) , M. Pácalt [-] , M. Grmela [-] , J. Filip [-] , M. Panenka [-] , P. Dyrc [-] (81. M. Novotný [-] ) , M. Németh [-] , A. Rieger [-] , M. Karel [-]

TJ Sokol Malšovice
D. Blažko [-] - M. Mihulka [-] , F. Havlena [-] (74. D. Lemon [-] ) , J. Javůrek [-] (22. T. Franc [-] ) , Z. Papík [-] (60. R. Franc [-] ) , P. Soukup [-] (46. J. Janský [-] ) , Z. Libřický [-] , S. Libřický [-] , L. Jarotek [-] (60. J. Jareš [-] ) , D. Krejčí [-] , P. Majer [-]

ŽK: 74. T. Franc .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Šnajdr Michal - KRIEGLER Pavel, KAŠPÁREK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Josef Mucha
Tip experta: remíza

Remíza, toto bude vyrovnaný zápas, na penalty se budou radovat domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích