Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 14:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postupující Slavia poprvé na jaře inkasovala


Branky


26. D. Kollert - 3. Š. Derner , 32. M. Poláček , 36. Š. Derner , 40. M. Šolc (p.) , 43. Š. Derner , 79. M. Poláček , 87. J. Franc
6

Již postupující Slavia se ve 22. minutě utkala s Hronovem, který ji jako první tým na jaře dokázal vstřelit gól. Senzace se nakonec nekonala a Slavia zvítězila 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hronov penaltu nevyužil a Slavia v první půli zápas rozhodla

Hned prvním nákopem si Slavia vybojovala roh a hlavička Šolce skončila těsně nad břevnem. Z další akce se Slavia již prosadila a skóre otevřel nikdo jiný, než Šimon Derner. Hronov nepoložil zbraně a pěknou akci zprava zakončil bombou na zadní tyč David Kolert. Domácí byli kousek od obratu, když se po faulu na Rosokha kopala penalta, ta naštěstí pro hosty skončila na břevně.

 

Nedáš dostaneš v tomto zápase zafungovalo a Slavia do poločasu vstřelila čtyři branky. Na 3:1 zvyšoval Poláček, ve 36. minutě přidal druhou branku Derner, poté se  trefili z pokutového kopu Martin Šolc a těsně před přestávkou zkompletoval svůj další hattrick Šimon Derner.

Slavia v druhé půli jasně dominovala

V druhé půli se zápas už jen dohrával. Slavia byla více na míči a přidala další dvě branky. Domácí se dostali do jedné velké šance, kterou ale proměnit nedokázali. Slavia si tak připsala další výhru a potvrdila, že si zcela jasně zasloužila postup do I.A třídy.



Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Když jsme v 25.minutě vyrovnali na 1:1 a tím soupeři vstřelili vůbec první gól jara, nebylo to z naší strany zdaleka vše. Za pět minut jsme kopali penaltu, ale bohužel jsme trefili jen břevno. Tím jsme propásli možnost favorita potrápit víc a nakonec jsme smolně prohráli.

FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr, trenér: Souhlasím, že soupeř nám po tečované střele vstřelil první jarní branku, ale pokud domácí smolně prohráli tak my jsme o 6 branek šťastně vyhráli.



Sestavy


AFK Hronov
J. Rubeš [-] - V. Tichý [-] , M. Lemko [-] (53. M. Zíta [-] ) , I. Pylyp [-] (53. L. Klabník [-] ) , M. Rosokha [-] , M. Franců [-] , D. Kollert [-] , P. Schreiber [-] (46. J. Exner [-] ) , M. Puraš [-] , V. Pohl [-] (46. J. Pavelka [-] ) , M. Ansorge [-] (57. A. Kubeček [-] )

FC Slavia Hradec Králové B
V. Novák [-] - Š. Derner [-] (46. M. Kott [-] ) , M. Brázda [-] (77. T. Kašpar [-] ) , J. Špaček [-] , O. Pulkrábek [-] , D. Václavíček [-] (46. T. Erber [-] ) , J. Lán [-] , J. Franc [-] , J. Mukařovský [-] (46. J. Linhart [-] ) , M. Poláček [-] , M. Šolc [-]

ŽK: 30. M. Šolc .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KAFKA Bohumil - ŠILING Karel, PILNÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Josef Mucha
Tip experta: výhra hostů

Suverénní hosté, ještě nedostali gól a nebude tomu jinak ani po tomto zápase, jasná 2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích