Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice potvrdily jarní formu i ve Zdelově


Branky


5

Skokan jara, tak by se dal nazvat tým Předměřic, který z předposledního místa poskočil až na devátou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Vašátko

Zdelov vstoupil do zápasu aktivně a v 10. minutě šel do vedení. Jiří Cvejn vybojoval míč, který následně kapitán Neubecker posunul na nejlepšího střelce Zdelova Karla Vašátka a ten skvěle utaženou střelou na vzdálenější tyč překonal Michala Cudlina.

 

Po úvodní brance převzaly iniciativu Předměřice. Hosty několikrát podržel zaskakující gólman Beránek. Domácí srovnali ve 31. minutě, kdy se ve skrumáži po rohovém kopu nejlépe zorientoval Hošek a srovnal na 1:1. O deset minut později vymetl z velkého vápna šibenici Vojtěch Polanský a díky němu odcházeli do šaten spokojenější hráči Předměřic.

Předměřice přežily úvodní šanci a poté zápas dovedly k výhře

V úvodu druhé půle byl blízko k vyrovnání Vašátko, ale Cudlin ho skvěle vychytal. To bylo ze strany Zdelova vše a Předměřice po zbytek druhé půle kontrolovaly hru. Výhru hostů potvrdili Netík a Šimůnek, další jejich šance zůstali nevyužity, když Zdelov opět několika dobrými zákroky podržel Beránek.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Lukáš Mrkvička, trenér: Další zápas kdy jsme museli dotahovat ale díky vyšší kvalitě jsme utkání rychle otočili a dokázali zápas dohrát k potřebným třem bodům. Velký dík patří všem hráčům, kteří makaji v každém zápase na 100% a diky nim získáváme velmi důležité body do tabulky.

FC Zdelov 1963
Miloš Zeman, trenér: Zasloužené vítězství domácích. Utkání s přehledem odřídila trojice zkušených rozhodčích. my jsme šli sice do vedení, ale brzy jsme o něj přišli, protože jsme bohužel navázali na naše mizerné výkony z předchozích dvou utkání.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Cudlín [-] - L. Hošek [-] , A. Hronek [-] , D. Žoch [-] (62. T. Ponikelský [-] ) , O. Satranský [-] , L. Neradílek [-] (78. P. Jiroušek [-] ) , V. Polanský [-] , B. Netík [-] (87. A. Skořepa [-] ) , J. Mrkvička [-] , J. Šimůnek [-] , B. Markarjanc [-]

FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - M. Maňas [-] , K. Řičař [-] (56. J. Novotný [-] ) , K. Vašátko [-] , J. Cvejn [-] (68. D. Komárek [-] ) , T. Novák [-] , M. Horák [-] , M. Neubecker [-] , A. Forche [-] , T. Kozel [-] , O. Furda [-] (46. O. Bečka [-] )

ŽK: 43. V. Polanský - 77. M. Neubecker .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - TREJBAL Adam, LUŇÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Josef Mucha
Tip experta: výhra domácích

Předměřice vypadají že se zvedají výsledkově a domácí zápasy jsou pro ně důležité a tento zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích