0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziříčí zvládlo zápas v Javornici a pomalu se dotahuje na Malšovu Lhotu


Branky


6

Do Javornice zavítalo České Mezíříčí. Svěřenci Patrika Havla věděli, že je nečeká jednoduché utkání. Nakonec po dobrém týmovém výkonu zvítězili 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci čekali na první gól téměr až do poslední minut první půle.

Do první šance se dostali domácí, když po autovém vhazování David Frynta neudržel míč v rukách míč, ovšem Hovorka jeho zaváhání nepotrestal. V úvodu zahrozili i hosté, žádný z jejich pokusů však Kaspera výrazně neohrozil, první zákrok musel domácí gólman vytáhnout proti Plškovi, který se ho snažil obejít Kasper ovšem konečky prstů první brance zabránil.

 

Ve 34. minutě to zkusil šajtlí Pavel Drašnar, jeho pokus ale Frynta kryl. Porpvé se míč dostal do sítě ve 37. minutě, ale míč už předtím opustil hrací plochu, takže gól nebyl uznán. Skóre se tedy poprvé měnilo až ve 39. minutě, kdy se po centru prosadil Jan Plšek.

 

 

Za hosty skóroval trenér Havel

První vyloženou šanci druhé půle měli hosté, ale Kasper se vytáhl dobrým zákrokem. V 73. minutě se Meřič dostala do dvoubrankového vedení, když Tomáš Vejprava využil nepovedeného odkopu Kaspera a střelou z 25-ti metrů zvýšil na 2:0.

 

Hosté si pojistili vedení v 72. minutě, kdy další nepovedený odkop javornické obrany potrestal Jan Plšek a připsal si druhý přesný zásah. Gólový účet zápasu uzavřel ihned po příchodu na hřiště trenér hostí Patrik Havel, který tečoval střelu svého spoluhráče. Po této akci rozhodčí ukončil zápas a hosté se mohli radovat ze zisku třech bodů.



Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Dnes byli výborní rozhodčí a stejně tak i soupeř, který trestal bezchybně jakékoliv naše zaváhání. Naopak my jsme naše šance využít nedokázali. 4:0 vypadá hrozivě, ale to je prostě fotbal. Musím zmínit Pepu Hanyka, který prakticky v 52 letech bránil výborně skvělé útočníky hostů a ani výkon ostatních hráčů rozhodně špatný nebyl, ale na body to dnes nestačilo. Díky divákům, kteří se nám snažili pomoci, ale dnes jsme to ani s jejich podporou prostě nezvládli.

FC České Meziříčí
Patrik Havel, trenér: Z dnešního zápasu mám radost. Naši hráči předvedli opravdu dobrý výkon, díky kterému jsme zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Javornice
L. Kasper [-] - P. Kasper [-] , J. Kovaříček [-] , M. Šrefl [-] , P. Drašnar [-] (74. F. Dvořák [-] ) , J. Hovorka [-] , A. Krejčí [-] , D. Suk [-] , J. Hanyk [-] (87. J. Resl [-] ) , J. Kráčmer [-] (86. L. Harbich [-] ) , O. Nosek [-]

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - T. Vejprava [-] , J. Plšek [-] , J. Tomášek [-] , D. Fiala [-] , J. Tomášek [-] , Z. Roubal [-] , O. Ježek [-] , L. Provazník [-] (46. V. Slánský [-] ) , J. Fiala [-] , T. Havel [-] (89. P. Havel [-] )

ŽK: 68. Z. Roubal , 76. J. Fiala , 84. J. Plšek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Říha Mgr. Luboš - ŠOB Aleš, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Josef Mucha
Tip experta: výhra hostů

V Javornici je to pro každého těžké, malé hřiště samý souboj, fotbalovější hosté to ale zvládnou, rozhodne střelec Plšek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích