Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velichovky si doma poradili s Javornicí


Branky


11

Velichovky měli Javornici po podzimní porážce 1:5 na jejím hřišti co vracet. Javornice se sice ujala vedení, ale poté už přesně stříleli pouze domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Javornice se ujala vedení

Do první šance zápase se dostal javornický Krejčí, když prověřil Mertlíka střelou bodlem. V 15. minutě Javornice využila svoji silnou zabraň, po rohovém kopu se hlavou prosadil Martin Šrefl. Velichovky mohly vzápětí vyrovnat, když po centru Filipa vracel přetažený míč na zadní tyč Panenka, ale nabíhající L. Emlar zblízka přestřelil.

 

Domácím se podařilo srovnat ve 26. minutě, kdy se po centru Filipa v malém vápně nejlépe zorientoval Čenovský a prostřelil Kaspera. Ve 32. minutě dokázaly Velichovky stav zápasu otočit, když Neméth krásnou střelou k tyči poslal domácí do vedení. 

 

Druhá půle další góly nenabídla a do šaten se tak odcházelo za stavu 2:1 pro domácí.

V druhé půli přesně stříleli už jen domácí

Ve druhé půli byly domácí lepším týmem. Javornice hrozila zejména ze standardních situací a úniky Adama Krejčího, se kterými si však nakonec vždy dokázala domácí defenziva poradit.

 

Zápas rozhodla dvouminutovka od 65. do 67. minuty. Kdy na 3:1 zvyšoval Panenka, který pěknou kličkou obešel Kaspera a bez problému zakončil do odkryté branky. O dvě minuty později aktivní Panenka pěkným pasem vybídl ke skórování Runkase, který nepohrdl a zvýšil na konečných 4:1. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jiří Lebedínský, trenér: Javornici jsme měli co vracet a na zápas jsme se po dlouhé zimní pauze již všichni moc těšili. S vyjímkou určitých pasáží zápasu jsme byli herně lepším týmem a naše vítězství je zasloužené, i když nebylo určitě bez chyb. To však přičítám spíše nervozitě a tíze prvního jarního domácího mistrovského utkání. Poděkování všem hráčům, včetně lavičky za dnešní výkon a přístup. Tradiční poděkování pak patří našim skvělým fanouškům!

Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Utkání začalo vyrovnaně a bylo znát, že se hraje první jarní kolo. Naše vedení po výborně sehraném rohu nám dlouho nevydrželo. Domácí přidali a následně si vytvořili několik pěkně sehraných akcí, ale gól se jim podařilo dát až díky naší blbosti a lehkomyslnosti. Následně skrytou střelou zvýšili na 2:1. Druhou půli jsme rozehráli dobře a několikrát jsme byli blízko vyrovnání. Pak jsme ale opět předvedli další díl blbosti s lehkomyslností a během chvíle to bylo 4:1. Domácí zvítězili zaslouženě.



Sestavy


TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - T. Vít [-] (46. O. Runkas [-] ) , L. Emlar [-] (63. M. Karel [-] ) , M. Németh [-] , M. Panenka [-] (69. T. Hanusík [-] ) , M. Čenovský [-] , M. Novotný [-] (75. J. Emlar [-] ) , J. Filip [-] , A. Rieger [-] (63. P. Dyrc [-] ) , M. Pácalt [-] , M. Grmela [-]

Javornice
L. Kasper [-] - A. Krejčí [-] (88. J. Hanyk [-] ) , J. Kovaříček [-] (79. T. Plesl [-] ) , M. Šrefl [-] (71. O. Nosek [-] ) , P. Drašnar [-] (88. L. Harbich [-] ) , J. Hovorka [-] , M. Plíhal [-] (71. F. Dvořák [-] ) , D. Suk [-] , J. Kráčmer [-] , P. Kasper [-] , S. Koutský [-]

ŽK: 85. J. Emlar - 58. D. Suk .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SMOLA Vojtěch - PILNÝ Marek, MARTÍNEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Karel Vašátko
Tip experta: výhra domácích

Velichovky doma neprohrávají. To samé Javornice, ale teď jede ven a myslím že odjede s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích