Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda v Lípě


11

Slavia i v druhém vzájemném zápase dokázala vysokým rozdílem porazit Lípu a skvěle tak vstoupila do jarní části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lípa šanci na vyrovnání odmítla, tak přišel trest

Hostům vyšel skvěle úvod, když už ve 2 minutě po signálu z rohového kopu skočil míč po ose Linhart - Brázda v domácí síti. Lípu úvodní branka nepoložila a dostala se do dvou dobrých šancích, ve kterých Slavii podržel mladý brankář Svitana.

 

Slavia toto útočné zaváhání Lípy potrestala ve 22. minutě, když míč na polovině hřiště vybojoval Pulkrábek a rychle přenesl hru na Dernera, který si výborně počkal na náběh Martina Šolce a ten míč podruhé uklidil do sítě. Třetí branku vstřelili hosté z rohového kopu, když se hlavou prosadil Klicnar.

 

Poté na hřišti začili řádit Derner s Václavíčkem, kdy druhý jmenovaný tomu prvnímu dvakrát přihrával před odkrytou branku. Do šaten se tak odcházelo za stavu 5:0 pro hosty.

 

 

Slavia i ve druhé půli pokračovala v kanonádě

V druhé půli na hřišti opět dominovala Slavia, která vstřelila další čtyři branky. Nejprve se ve 49. minutě trefil aktivní Václavíček. V 51. minutě na 7:0 zvyšoval Kott. O šest minut později zkompletoval hattrick Derner a na konečných 9:0 upravil střídající Melichárek.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran, vedoucí mužstva: Výsledek hovoří za vše, Slavia HK nás přehrála a dala nám devítku. Naprosto zaslouženě, její přechod do útočné fáze jsme nebyli schopni zachytit, a proto nám naložili. Bojujeme o záchranu a nic nevzdáváme.

FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr, trenér: V prvním jarním utkání nám brankově vyšel především úvod a konec prvního poločasu. Dnes jsme byli produktivní a to bylo rozhodující. Herně to nebylo po dlouhé zimní přestávce ještě to pravé. Jsem přesvědčen, že můžeme hrát výrazně lépe a mít větší kontrolu nad průběhem hry.



Sestavy


TJ Sokol Lípa n. O.
J. Novák [-] - E. Charvát [-] , A. Barcic [-] , L. Kapucián [-] , M. Horák [-] (46. M. Chvojka [-] ) , M. Veis [-] , M. Kozel [-] , T. Raszka [-] , M. Brzokoupil [-] , O. Filipi [-] (75. M. Škop [-] ) , D. Mondík [-] (46. L. Melichárek [-] )

FC Slavia Hradec Králové B
J. Svitana [-] - J. Franc [-] , O. Pulkrábek [-] , M. Šolc [-] , M. Kott [-] , M. Klicnar [-] , M. Brázda [-] , D. Václavíček [-] , Š. Derner [-] (58. F. Melichárek [-] ) , J. Špaček [-] , J. Linhart [-] (58. D. Melichárek [-] )

ŽK: 37. D. Mondík , 86. A. Barcic .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRIEGLER Pavel - KUDLÁČEK Milan, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Karel Vašátko
Tip experta: výhra hostů

Slavie podle mě letos jede na celkové vítězství. Má velmi silný tým a když takhle bude hrát dál, pohár mají doma.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů