Vamberk doma dokázal po penaltách porazit Černilov


Branky


11

Domácí poslal do vedení kapitán Šrom. Na jeho branku dokázal rychle reagovat černilovský Svatoň. Vstup do druhé půle vyšel lépe hostům, když hned v první minutě poslal hosty do vedení dobře hrající Holeček. Už to vypadalo, že si Černilov odveze 3 body, když v 81. minutě srovnal Portugalec Bastos Oliveira Flavio Daniel. V penaltovém rozstřelu zářil střídající gólman Vamberka Cit, který jednu penaltu lapil a poté svůj pokus dokázal proměnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vamberk
Milan Bořek, trenér: Do jarní části vstupujeme bez 4 hráčů kteří ukončili hostování a tím budou dostávat více prostoru dorostenci. Na podzim nám hosté uštředřily poločasovou lekci které jsme se vyvarovali přístupem k zápasu. I když hosté měli více šancí na gól a trefili 2x břevno a zákroky na nás ve vápně zůstaly nepotrestany tak utkání skončilo remízou. Hrdinou penalty byl gólman Cit který jednu chytil a rozhodující proměnil. Hráčům děkuji za bojovnost a za týden na horkou půdu do Javornice kde nemáme co ztratit.

FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Pozitivní je zapojení dorostenců do týmu mužů. Dobré výkony předvádí Martin Jaborník. Na hřišti byl dnes nejlepší Kryštof Holeček. Na dva góly potřebujeme 20 šancí!!! Dva góly domácím připravíme naší nezodpovědností!!!



Počet diváků: 60. Rozhodčí: PETRŮ Josef - BERÁNEK David, VINŠ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Karel Vašátko
Tip experta: výhra hostů

Vamberk se na podzim dost trápil. Nemyslím si, že došlo k velkým změnám v týmu, a proto za mě v tomto zápase zvítězí Černilov, který má lepší postavení v tabulce.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů