2:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meřič veze z Meziměstí tři body


Branky


60. J. Mucha , 63. M. Ansorge - 10. D. Fiala , 21. D. Fiala , 46. T. Rezek , 71. L. Baše
11

V podzimním vzájemném zápase dokázalo Meziměstí vyhrát v Českém Meziříčí 3:0. Tým Patrika Havla chtěl domácí prohru odčinit a nakonec se jim to podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel daleko lépe hostům

Zápas i vzhledem k terénu připomínal spíše boj než fotbalový zápas. Do vedení se dostali hosté v 10. minutě, když si na dobře rozehraný roh Tomáše Rezka na přední tyč naskočil Daniel Fiala a patičkou poslal míč za záda brankáře. O 11 minut později se střelou z dálky prosadil opět Daniel Fiala a zvýšil stav utkání na 2:0. Před odchodem do kabin v 1. minutě nastavení vstřelil branku Tomáš Rezek, který se dostal k odraženému míči a nechytatelnou střelou zpoza vápna otřel balón o zadní tyč a zaokrouhlil poločasový účet na 3:0. 

Meziměstí zápas dokázalo zdramatizovat

Do druhého poločasu vstoupilo lépe Meziměstí. Důrazem a lepší taktickou a kombinační hrou si dokázalo vypracovat více příležitostí které se jí v úvodu druhé půle nepodařilo proměnit. Smůlu domácí prolomili až v 60. minutě, po dlouhém autovém vhazování do vápna snížil na 3:1 Josef Mucha. Než se hosté stihli oklepat, tak Meziměstí rychle rozehraným rohem v 63. minutě snížilo na 2:3, když se trefil Martin Ansorge.

 

Meřič rychlé dva góly nepoložily a v 71. minutě Lukáš Baše opět zvýšil skóre narozdíl dvou gólů. V 86. minutě to vypadalo, že se ještě skóre zápasu bude měnit, ale po úniku Smrčka musel za záchranou brzdu zatáhnout Jan Tomášek, který po tomto zákroku vyděl od rozhodčího červenou kartu. Zbývající minuty nic zajímavého nenabídly a České Meziříčí si tak nakonec odvezlo z Meziměstí 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Meziměstí
Patrik Urban, hráč: První zápas jsme si vybrali celkem dost smůly a nedopadlo to úplně podle našich představ. Neproměněné šance a darované góly zapříčinily, že jsme nezískali ani bod. Nicméně základ hry na takto těžkém terénu nebyl vůbec špatný, ze hry jsme měli o něco více jak soupeř a na tom musíme stavět.

FC České Meziříčí
Horký David, vedoucí mužstva: Na těžkém terénu za aprílového počasí probíhal boj o každý metr hřiště. Žádná fotbalová paráda se ostatně v prvním jarním zápase čekat nedala. Podařilo se nám vstřelit víc branek než domácím a tak jsme zaslouženě zvítězili. Meziměstí ale málem stáhlo třígólovou ztrátu a rozhodl v podstatě až náš šťastný čtvrtý gól. Zpáteční cesta autobusem nám tak rychle utekla. Gratulace klukům k vítězství a trenérovi Patriku Havlovi k úspěšnému dokončení kurzu trenérské licence B.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Urban [-] (60. M. Ansorge [-] ) , P. Smrček [-] , A. Škola [-] , M. Prokeš [-] , V. Jirásek [-] (73. J. Smrček [-] ) , P. Šolc [-] , M. Balín [-] (60. M. Doubrava [-] ) , P. Bárta [-] (46. P. Šnábl [-] ) , J. Sedláček [-] , J. Mucha [-]

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - T. Vejprava [-] , J. Plšek [-] , T. Rezek [-] , J. Tomášek [-] (88. T. Krajňák [-] ) , D. Fiala [-] , V. Slánský [-] (26. L. Baše [-] ) , J. Tomášek [-] , O. Ježek [-] , J. Rezek [-] (73. D. Baše [-] ) , T. Havel [-]

ŽK: 83. J. Tomášek . ČK: 87. J. Tomášek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: URBAN Vladimír - JEHLIČKA František, BROULÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Karel Vašátko
Tip experta: výhra hostů

České Meziříčí má dobrý tým a po právu jí po podzimu patří třetí příčka. Meziměstí je doma silné, ale i tak věřím ve vítězství hostů.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích