2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalty Roudnici nepřejí, dva body pro Broumov


Branky


11

Broumov na domácí půdě přivítal Roudnici. Roudnice přijela s vidinou zisku tří bodů po nepovedeném startu do jara, radovat se nakonec ze tří bodů nemohl nikdo. Týmy se o tři body podělily, o bod víc ale bral Broumov.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do kabin

První půle začala mírnou převahou domácích. Roudnice se těžko dostávala do velkého vápna Broumova a nedokázala efektivně dokončit útok. Tímto stylem se Roudnici nepodařilo více ohrozit soupeřovu branku, zato Broumov těsně před poločasem stihl dál gól do kabin. Postaral se o něj Petr Šustek a to ve 40. minutě.

 

A přece je tam

Ve druhém poločase hosté značně zapracovali na útočných akcích. Hned pár minut po začátku nového poločasu mohlo přijít vyrovnání, břevno bylo ale proti. Tlak hostů a nebezpečných situací přibýval. Vše vyústilo v 64. minutě, kdy Vojtěch Pospíšil se štěstím v zádech protlačil míč za brankovou čáru. Šance na zisk vedení se po tomto gólu našly na obou stranách, oba celky ale trápilo přesné zakončení. 

 

Penalty byly těsné, vítěz ale může být jen jeden

Penalty byly vyrovnané, dva body nakonec zůstaly v Broumově po výsledku 4:3 na kopy.

 


Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Ondřej Zinke: "Dnes připisujeme 2 body z utkání ze soupeřem, kterého považuji za jeden z nejkvalitnějších týmů v soutěži. Nasazení ,bojovnost, disciplína a výkon našeho brankáře nám opět přináší body. Lepíme sestavu jak se dá, kluci ale už mají náš systém zažitý a soupeřům to činí na našem hristi problémy. Kluky chválím jak to zvládli , bojovali do poslední minuty , důležité body."

TJ Sokol Roudnice
Tomáš Rejl, sekretář: "V tomto zápase jsme byli lepším týmem. Po inkasovaném gólu jsme dobývali branku domácích. Bohužel se to povedlo pouze jednou. Hrálo se na těžkém terénu. Pro nás rozhodně ztráta bodů."



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Kotyza [-] , F. Pancner [-] , M. Štejnar [-] , O. Gago [-] , P. Bureš [-] , D. Svoboda [-] , J. Deňo [-] (78. L. Hrubý [-] ) , E. Wilke [-] , V. Martinec [-] , P. Šustek [-]

TJ Sokol Roudnice
D. Klapka [-] - D. Koutník [-] , V. Vladeka [-] (61. R. Obermajer [-] ) , Š. Veselý [-] (61. J. Tomeš [-] ) , T. Kučera [-] , M. Novotný [-] , D. Dostál [-] , V. Pospíšil [-] , M. Vítek [-] (72. T. Sýkora [-] ) , J. Černý [-] , M. Cuberka [-]

ŽK: 51. D. Svoboda , 53. V. Martinec , 71. E. Wilke .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: JEŽEK Jakub - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Dominik Flígr
Tip experta: výhra hostů

Roudnice musí napravit vstup do sezony a v Broumově to pro ně nebude nic lehkého, ale myslím, že si s ním nakonec poradí.

Tip: remíza