3:4p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnovská mašina najela na Železnici, rozhodnout musely penalty


Branky


11

Trutnov přijel do Železnice s vysokým sebevědomím. V posledních dvou zápasech nastřílel 19 branek! 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Akce již od první minuty

Hned od začátku byla vidět spousta akce. Kolem 13. minuty se uvolnil Roman Klouza a jeho nahrávku odhlavičkoval Jan Kypr. Brankář hostů si s tím ale bez potíží poradil. Ve 28. minutě šli hosté do vedení brankou kapitána Petra Holubce, který hlavou uklidil míč do brány. O 4 minuty později se prosadil Jan Šťastný, který dostal autově vhozenou přihrávku a vsítil vyrovnání na 1:1. Tentýž střelec byl také faulován zhruba ve 40. minutě. Následoval tedy přímý volný kop ze zhruba 20 metrů. Toho se ujal Jan Míka a poslal tak parádní střelou svůj tým do vedení do kabin.

 

Dvougólový Landa

Druhý poločas započal tlakem hostů, kteří měli během pár minut dva rohové kopy. Běžela 52. minuta a Jan Kypr elegantně obešel čtyři trutnovské soupeře a nakonec překonal i brankáře Hofírka. Trutnov nezahálel a snažil se o rychlé vyrovnání. To také přišlo a hned o dvě minuty později nacentroval zprava Patrik Doubic a Štěpán Landa s přehledem zakončil. Landa se trefil také o dvacet minut později, kdy pomocí kombinace jeho hlavičky a břevna míč doputoval za brankářova záda. 

 

A zase ty penalty

Domácí brankář Puš dvě penalty chytil. Železnice ale třikrát nepromění a to ji stojí cenné body. Penaltu proměnil pouze Míka a Drahoňovský. Trutnov si tak připsal další vítězství. 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Vladimír Blažej, trenér: "Začnu pozitivně a odlehčeně-na podzim jsme získali s NHK a Trutnovem jeden bod, na jaře dva. Hrál se duel výborné úrovně, soupeř dokazoval, proč dal v minulých 2 zápasech 19 branek. My jsme neudrželi vedení 3:1,penalty při remíze, to je náš specifický příběh. Náš gólman dva pokusy chytí, naši exekutoři 3x netrefí branku. Na závěr musím pochválit za úroveň utkání oba celky, pro diváky to bylo odpovídající drama. Věřím, že se zvedáme a dostaneme se zase do žádoucí formy"

MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: "Náš první letošní kontakt s přírodní trávou dopadl na hřišti velmi silného soupeře k naší spokojenosti. Fotbalovost jsme kombinační hrou ukazovali i na stále se zhoršujícím terénu celý zápas. Bohužel jsme, zejména v prvním poločase, výrazně zaostávali v soubojích a důrazu, což nás nejvíc trápilo v naší šestnáctce. Železnice nás přetlačila a vytěžila z toho dvoubrankové vedení. Poté jsme náš přístup v tomto ohledu zlepšili a dovedli divácky atraktivní utkání k úspěšnému penaltovému rozstřelu."



Sestavy


TJ Sokol Železnice
M. Puš [-] - T. Odvárko [-] , T. Bucek [-] , A. Starý [-] - L. Haken [-] , J. Šťastný [-] , D. Barták [-] , J. Míka [-] , R. Klouza [-] - M. Miler [-] (90. O. Drahoňovský [-] ) , J. Kypr [-] (79. F. Burgert [-] )

MFK Trutnov B
M. Hofírek [-] - T. Groer [-] (73. M. Kalhous [-] ) , J. Hrnčíř [-] , J. Turner [-] , P. Křížek [-] - P. Holubec [-] , M. Kamitz [-] , V. Valášek [-] , M. Štěpánek [-] (73. O. Turner [-] ) - P. Doubic [-] , Š. Landa [-] -

Počet diváků: 170. Rozhodčí: Martínek Miroslav - HORSKÝ Leonard, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Dominik Flígr
Tip experta: remíza

Železnice bude muset zastavit rozjetý Trutnov, z části se jim to podaří.

Tip: výhra domácích