3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 15:00

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankařský nákop do sítě soupeře aneb skvělý úvod České Skalice


Branky


10

Další zápas, který nám 17. kolo nabídlo byl souboj České Skalice s Roudnicí. Pro oba týmy bylo vítězství klíčové, kvůli umístění v horních příčkách tabulky. Vítězně to dopadlo pro fotbalisty z České Skalice, kteří díky tomu atakovali první pozici v tabulce a předběhli tak Železnici, která držela první příčku na konci podzimu.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář nákopem skóroval

Kvůli špatnému terénu hřiště domácího celku se zápas musel odehrát na umělém povrchu v Novém Městě nad Metují. Již od první minuty byla patrná aktivita obou mužstev ve směru na bránu. Roudnice si vytvořila několik útočných šancí, nicméně žádná z nich nějak výrazně nehrozila skalickou branku. Naopak fotbalistům České Skalice se povedlo skórovat již v 16. minutě, a to konkrétně brankáři Janu Šťastnému, který svým nákopem využil vysoko postaveného brankáře Roudnice. Po inkasovaném gólu se Roudnice nadechla a začala vytvářet tlak před pokutovým území domácích. Nadějné pokusy ale likvidoval brankář Šťastný. Na konci poločasu si říkali hodně o slovo domácí, což potvrdil ve 44. minutě Roman Pípek, který hlavou uklidil míč mezi tři tyče a navýšil tak vedení svého celku na 2:0.

 

Tlak Roudnice nepřinesl kýžené ovoce

Do druhého poločasu naskočila Roudnice mírně aktivnější ve snaze zvrátit výsledek. Hrálo se velmi rychle a důrazně. Roudnice hodně dbala na gestikulaci mezi hráči. Čas ubýval a nervozita stupala. Hrálo se převážně na polovině Skalice, se všemi nebezpečnými situacemi si však poradila obrana nebo gólman Šťastný. To se ale v jednu chvíli obrátilo a v 66. minutě třetí gól do sítě Roudnice přidal Ondřej Chráska. Roudnice přes obrovskou snahu nedokázala odpovědět a všechny body si tak odvezli skaličtí hráči.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Česká Skalice
Marek Vik, vedoucí mužstva: "Z takticky dobře zvládnutého zápasu se silným soupeřem bereme tři body zaslouženě. Vyzvednout bychom chtěli branku a zároveň nulu v prvním jarním utkání brankáře Šťastného."

TJ Sokol Roudnice
Tomáš Rejl, vedoucí mužstva: "V poli jsme dnes byli o něco lepším mužstvem. Ani kombinačně to nebylo špatné. Ale pouze po vápno. Domácí hráli odzadu a potrestali naše individuální chyby."



Sestavy


TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - J. Chmelík [-] , V. Novotný [-] , O. Chráska [-] (85. D. Pilc [-] ) , T. Pácalt [-] , O. Resler [-] (70. M. Šrajbr [-] ) , M. Diviš [-] , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] , P. Sedláček [-] , V. Výborný [-]

TJ Sokol Roudnice
D. Klapka [-] - V. Vladeka [-] (66. J. Tomeš [-] ) , M. Cuberka [-] , V. Pospíšil [-] , R. Obermajer [-] (74. F. Rejl [-] ) , M. Vítek [-] , J. Černý [-] , D. Koutník [-] , M. Novotný [-] , Š. Veselý [-] , L. Koutník [-]

ŽK: 79. O. Chráska - 57. Š. Veselý , 59. V. Pospíšil .
Hráči zápasu: J. Šťastný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nývlt Roman - ŽEROVNICKÝ David, ŽÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou kvalitních mužstev vyzní pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích