J. Kypr 44.
1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 14:30

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže klopýtl na startu jara


Branky


44. J. Kypr - 47. M. Šmíd
10

První jarní kolo je plné nečekaných změn. Tři zápasy byly kompletně odloženy, jeden byl přeložen o pár dní. Přeložení se ale naštěstí vyhnul lídr tabulky z Železnice, který se utkal s Novým Hradcem Králové na umělé trávě v Lomnici nad Popelkou.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli podržel brankář Puš

V prvním poločase domácí Železnici podržel brankář Michal Puš. Jeho spoluhráčům se ale v útoku moc nedařilo a tvorba nebezpečných situací šla ztuha. Pak ale přišla šance v podobě rohu, který náramně nakopl Honza Míka a hlavou do sítě zakončil Jan Kypr na 1:0 pro Železnici. S tímto stavem se také šlo do kabin.

 

Nevyužité šance Železnice

Gól do šatny sice zvedl týmovou náladu, nicméně dvě minuty od hvizdu na druhý poločas se hlavičkou prosadil novohradecký kanonýr Michal Šmíd a vyrovnal tak stav utkání na 1:1. Železnice po tomto gólu na dalších dvacet minut ožila. Dvakrát nebezpečně pálil Klouza, tutovku po rohovém kopu spálil Haken. V 67. minutě utekl novohradecké obraně Klouza, dostal se do vápna, kde byl faulován Andrýsem. Hlavní rozhodčí ihned nařídil penaltu, proti byl ale postranní rozhodčí, který viděl zákrok mimo pokutové území. Další velké momenty již druhá půle nenabídla a bylo tak jasné, že si o slovo říkají penalty.

 

Penalty jako kámen úrazu

V penaltovém rozstřelu Železnice nevyužila tři přímé šance, jak poslat Nový Hradec do šaten. Penalty se tak dostaly až ke 12. sérii, kde rozhodlo břevno o rozhodujícím bodu pro svěřence trenéra Koláře z Hradce Králové.

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Vladimír Blažej, trenér: "Prvek očekávání, prvek zklamání. Fotbalem v našem azylu v Lomnici mohl být asi málokdo nadšen, my jsme pokračovali v určitém útlumu, který na nás sedl v závěru přípravy. Diváci byli natěšení, v kabině to bylo také znát, ale na hřiště jsme to nepřenesli. Sice jsme si stanovili nějaké taktické parametry, ale většina hráčů nyní nemá potenciál formy, kterým by je dokázali plnit. Remíza byla spravedlivým rezultátem, to lze těžko jinak nazvat, k výhře bychom potřebovali nějaký šťastný okamžik, ale tomu jsme nešli naproti. Po zápase přistál na hrací ploše vrtulník záchranné služby pro fanouška hostů, v tu chvíli si každý z nás uvědomil, co je podstatné a co nikoliv."

FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář, trenér: "Utkání neslo prvky prvního mistrovského zápasu. V prvním poločase jsme zahodili 100% šanci, kdy domácí podržel brankař. Závěr první půle patřil domácím, kteří v zápase zahrávali velké množství rohových kopů a z jednoho z nich nás potrestali. V úvodu druhého dějství se prosadil Šmíd a stanovil skóre 1:1.V penaltovém rozstřelu zneškodnil Sedláček pět penalt. Na body z venkovního hřiště čekáme od 27.8, takže panuje spokojenost. Pozitivem byla i večerní zprava o lepšícím se zdravotním stavu p. Kolínka."



Sestavy


TJ Sokol Železnice
M. Puš [-] - T. Odvárko [-] , J. Mestický [-] (46. F. Burgert [-] ) , A. Starý [-] , Š. Kracík [-] (72. O. Drahoňovský [-] ) - L. Haken [-] , J. Šťastný [-] (35. M. Miler [-] ) , D. Barták [-] (84. D. Karban [-] ) , J. Míka [-] , R. Klouza [-] - J. Kypr [-]

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - M. Šmíd [-] , F. Mrštík [-] (60. A. Karmin [-] ) , P. Novák [-] , M. Černý [-] , D. Hozák [-] , T. Matějka [-] , B. Andrýs [-] (84. M. Kotouček [-] ) , J. Ležík [-] , J. Kolínek [-] , L. Kruml [-]

ŽK: 88. R. Klouza - 13. M. Černý , 67. B. Andrýs .
Hráči zápasu: M. Puš .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: Beránek David - LUKES Jan, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip experta: výhra domácích

Domácí moc bodů doma neztrácí, tak získají tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích