Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice Kostelce Slavii na dotažení Solnice nestačila


8

Pokud Slavia chtěla držet alespoň teoretickou šanci na postup musela v posledním zápase porazit poslední Kostelec. To se ji podařilo a hosty rozstřílela 9:1. Solnice však svůj zápas s Vysokou doma zvládla a tedy ani tato výhra Slavii k prvnímu místu nepomohla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli zápas v první půl hodině

Slavii poslal do vedení v 7.minutě Jan Kabeláč, který si naskočil na přesný centr z pravé strany a svoji hlavičku umístil do pravého rohu Kozákovi branky. Druhou branku přidal v 15. minutě Novotný, který využil průnikové přihrávky Krotila a střelou na zadní tyč poslal míč do sítě. Hráči Slavie byli při chuti a ve 22. minutě se Krotil z role nahravče dostal do role střelce, když po křižném pasu Kabeláče s přehledem zakončil svůj průnik. 

 

Domácí pokračovali v gólových hodech, když se ještě podruhé trefili Jan Kabeláč i Adam Novotný. Přesného zásahu se dočkali i hosté, když těsně před odchodem do šatny poslal Cvejn hlavou míč za záda Zadrobílka po krásném centru Šuplera.

Slavia v druhé půli přidala další branky

Gólostroj Slavie se nezasekl ani ve druhé půli. Na 6:1 upravil svoji druhou brankou v zápase Daniel Krotil, když zakončil pěknou kombinaci svých spoluhráčů do levé šibenice. Za hosty se dále trefil Hlušička a dvě branky přidal střídající Jakub Štipák. 

 

Vysoká výhra Slavii bohužel nestačila, protože Solnice svůj poslední domácí zápas zvládla a udržela si svůj dvoubodový náskok na Slavii. Ta se i přes skvělé jarní výkony musí spokojit s druhým místem.



Ohlasy k zápasu



FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan, statutární zástupce klubu: Náš mladý a nezkušený tým se s kvalitou domácích nemohl rovnat. Ti hráli s chutí, v tempu a proto není divu, že se zrodil takto divoký výsledek.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - F. Hlušička [-] , P. Chlumecký [-] , J. Kabeláč [-] (74. J. Štipák [-] ) , L. Kundrt [-] , O. Mates [-] , D. Krotil [-] , M. Málek [-] (49. T. Vošlajer [-] ) , M. Šejvl [-] , A. Novotný [-] (46. J. Řezáč [-] ) , E. Týfa [-] (74. M. Strasser [-] )

FK Kostelec nad Orlicí
V. Kozák [-] - R. Dostálek [-] (64. A. Poledno [-] ) , A. Smola [-] , M. Kytlík [-] (46. D. Sejkora [-] ) , P. Klapal [-] , J. Kvasnička [-] (46. K. Kaplan [-] ) , P. Brandejs [-] (34. J. Havel [-] ) , O. Šupler [-] , D. Cvejn [-] , O. Kotyza [-] (72. M. Žežule [-] ) , M. Plocek [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: TUREK Jiří - PILNÝ Marek, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: David Drozd
Tip experta: výhra domácích

Jestli chce Slavia pomýšlet na první místo, tak musí zvítězit, a to se jim povede a budou čekat na zaváhaní Solnice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích