2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice slaví titul, Vysoká po prohře sestupuje


Branky


8

Velmi zajímavý zápas nabídlo utkání mezi Solnicí a Vysokou. Solnice potřebovala k získání titulu v krajském přeboru alespoň bod. Vysoká naopak pro jistotu záchrany musela v Solnici bodovat naplno!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Solnici poslal do vedení Hlava

Od prvních minut se hrál opatrný fotbal zejména mezi vápny a na obou stranách bylo k vidění spoustu nepřesností. Do první zajímavé příležitosti se dostal v 9. minutě Hlava, kterého pěkným míčem po rohovém kopu našel Jaroš, domácí útočník ale nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče. O dvě minuty později zahrozili domácí opět z rohové kopu. Hlavička Ptáčka mířila jen těsně nad břevno. 

 

Na první branku diváci museli čekat až do 30. minuty, kdy Jedlička poslal dlouhý míč k vápnu hostů. U míče byl dříve hostující obránce, kterého o něj však vzápětí obral domácí Hlava, který obešel dalšího obránce i gólmana Pšeničku a poslal Solnici do vedení. V poslední čtvrhodině další branka nepadal a do šaten tak mohli odcházet spokojenější domácí.

Titul a postup do divize pojistil žolík Pavlíček

Solnice vstoupila do druhého poločasu velmi aktivně, ale svůj tlak v gól přetavit nedokázala. To se ji povedlo až v 60. minutě, kdy se po šesti minutách na hřišti dokázal prosadit střídající Luboš Pavlíček, který zakončil pěknou kombinaci domácích. Solnice si zbytek zápasu pohlídala a pozávěrečném hvzdu rozhodčího mohla slavit historické vítězství v krajském přeboru a postup do divize!



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Milan Seidl, vedoucí mužstva: Divize v Solnici! Koho by to napadlo před 3 lety, když jsme zachraňovali A.třídu. A vlastně, koho by to někdy vůbec napadlo, vyhrát 5.ligu pro naše městečko! Všem, kteří s námi jdou tuhle vítěznou cestu, patří obrovské poděkování!

FK Vysoká nad Labem
Robert Hrubý, trenér: Před posledním důležitým utkáním jsme řešili absenci několika hráčů, někteří museli nastoupit ne zcela zdraví, ale přesto jsme šli do zápasu s odhodláním uspět. Bohužel jsme se nevyvarovali toho, co nás provází celou sezónu, že dostáváme laciné góly.



Sestavy


SK Solnice
L. Hůlka [-] - J. Nejman [-] , M. Jedlička [-] , M. Ptáček [-] , F. Zawada [-] (85. M. Lebeda [-] ) , P. Nosek [-] (85. L. Brandejs [-] ) , D. Hlava [-] (56. L. Pavlíček [-] ) , J. Jaroš [-] , D. Motl [-] (78. M. Kos [-] ) , J. Krolop [-] , O. Tobiška [-] (78. M. Valášek [-] )

FK Vysoká nad Labem
J. Pšenička [-] - R. Růžička [-] , J. Mikušík [-] , T. Kozel [-] , P. Kafka [-] - P. Veverka [-] (25. H. Elkadi [-] ) , F. Jarosz [-] (69. T. Vacek [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Haken [-] , J. Homolka [-] (78. M. Pavliš [-] ) - O. Ujec [-] -

ŽK: 64. L. Pavlíček .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Nymsa Jakub - TRYZNA Lukáš, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: David Drozd
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že první celek tabulky přistoupí k tomuto utkání zodpovědně a zvítězí, i když jim stačí pouze bod k zisku titulu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích