3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 16:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec poslední domácí zápas zvládl


Branky


6. J. Labík , 39. J. Hartman (p.) , 47. J. Dítě - 42. T. Repák
4

Souboj týmu z první pětky vyzněl lépe pro Chlumec, který stále drží třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu otevřel Labík

Do první velké šance se dostali hosté, ale Malý po přihrávce Jandy mířil těsně vedle levé tyče. Domácí svoji první větší šanci využili a otevřeli skóre v 6. minutě. Po ose Pilař-Tichý se dostal míč až na zadní tyč, kde byl Labík a hlavičkou dostal míč do sítě. Druhou branku přidali domácí ve 39. minutě, kdy Diblík fauloval ve vápně Labíka a hlavní rozhodčí Beránek nařídil pokutový kop. K němu se postavil nejlepší střelec domácích Jakub Hartman a s přehledem překonal Jana Rumla v brance Týniště.

 

Hostům se do poločasu podařilo ještě snížit, když přetažený míč na zadní tyč vracel zpět na malé vápno Viktor Janda. U vraceného míče byl nejdříve Tomáš Repák a hlavičkou dotlačil míč za Kukalova záda. Další branku diváci v první půli neviděli.

Chlumec s v druhé půli výhru pohlídal

Chlumec skvěle vstoupil do druhé půle, když již ve 47. minutě Jiří Kučera vyslal na steč Martina Dítěte. Ten zachoval klidnou hlavu a překonal Rumla. Další branka už nepadla, Chlumec byl po zybtek zápasu častěji na míč a Týniště do vyložených šancí nepouštěl. Domácí si tak po výhře udrželi třetí místo.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Dnešním utkáním jsme splnili cíl sezony skončit "na bedně" a i když hra nebyla z naší strany tak pohledná, vítězství jsme si s přehledem pohlídali.Hosty jsme sice pustili do několika šancí a dovolili jim snížit, ale druhou půli jsme již zcela ovládli.3.místo, 61 bodů, 88 nastřílených branek, 35 protočených hráčů A,B a C týmu, to se bude v příští sezoně těžko překonávat..ale je to výzva.Poděkování všem kolegům, hráčům, fanouškům, podporovatelům a fajn lidem.Odpočiňte si a za měsíc znovu do toho.




Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - J. Ludvík [-] (70. D. Šafránek [-] ) , L. Pánek [-] (66. O. Jansa [-] ) , M. Tichý [-] (66. D. Hubený [-] ) , J. Dítě [-] (70. P. Hajský [-] ) , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] , J. Labík [-] , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] , J. Veselský [-] (70. V. Dvořák [-] )

SK Týniště nad Orlicí
J. Ruml [-] - V. Nedomanský [-] , J. Winkler [-] , J. Šreibr [-] , T. Repák [-] , D. Diblík [-] , T. Voda [-] (70. L. Šrajbr [-] ) , V. Janda [-] (62. Š. Kouba [-] ) , J. Forejtek [-] , O. Malý [-] (70. D. Horák [-] ) , J. Marha [-]

ŽK: 85. P. Pilař .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Beránek David - ŽEROVNICKÝ David, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Pavel Nosek
Tip experta: výhra domácích

Týniště se potýká s nedostatkem hráčů a Chlumec je velmi kvalitní mužstvo, které toto využije a připíše si pohodlné vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů