0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 14:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia využila zaváhání Solnice a je stále ve hře o titul


Branky


4

Slavia do nedělního zápasu s Rychnovem musela jít naplno, protože díky bodové ztrátě Solnice je stále ve hře o první místo. Vyrovnané utkání rozhodl gól Adama Novotného těsně před přestávkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia měla převahu, ale na gól se čekalo až do poslední mnuty první půle

Slavia si od prvních minut dokázala vytvořit územní převahu. Z ní vytěžila tři dobré šance, ale domácí vždy podržel dobře chytající Tobiška. Když už to vypadalo, že Rychnov udrží čisté konto, tak Slavia udeřila. Ve 44. minutě Tomáš Vošlajer využil špatné rozehrávky domácích a krásným pasem mezi penaltu a velké vápno našel nabíhající Novotného, ten si míč stopl a střelou levou nohou na zadní tyč otevřel skóre utkání.

Druhá půle již gól nenabídla

Ve druhém poločase Slavia lehce polevila z tempa a dala Rychnovu možnost vyrovnat. Domácí se dostali do dvou velmi dobrých příležitostí, ale Zajíčka i Širokého vychytal zkušený Mašek. Slavie své další šance také nevyužila a konečné skóre tak zůstalo v poměru 1:0 pro Slavii. Ta tak po zaváhání Solnice může do posledního kola hrát o první místo!



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek, předseda klubu: Dnes jsme sice prohráli, ale soupeř se až do konce zápasu strachoval o výsledek. Nezbývá, než smeknout před naším týmem, který smazal finanční rozdíl a favoritovi zle zatápěl.

FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta, asistent: V prvním poločase jsme měli územní převahu a vytvořili si tři šance, které jsme ale nedokázali proměnit. Přesto jsme se těsně před přestávkou zaslouženě ujali vedení. Ve druhém poločase jsme polevili v aktivitě a domácím darovali dvě gólové šance na vyrovnání, ale obě zlikvidoval výborně chytající Jirka Mašek. A protože ani my jsme své příležitosti neproměnili, tak si nakonec odvážíme velmi cenné vítězství, které je vzhledem k počtu vytvořených gólových příležitostí zasloužené.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
T. Tobiška [-] - Š. Vacek [-] , S. Pohl [-] , J. Kábrt [-] , J. Kocman [-] - F. Široký [-] , M. Červinka [-] (64. D. Effenberk [-] ) , M. Matsaberidze [-] - T. Markovič [-] (64. J. Lukášek [-] ) , R. Zajíček [-] - J. Nosek [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - F. Hlušička [-] , J. Řezáč [-] (92. M. Málek [-] ) , J. Kabeláč [-] , T. Kabeláč [-] , O. Mates [-] (67. L. Kundrt [-] ) , D. Krotil [-] , J. Štipák [-] (80. M. Šejvl [-] ) , A. Novotný [-] , M. Strasser [-] , T. Vošlajer [-] (80. P. Chlumecký [-] )

ŽK: 70. M. Matsaberidze - 90. D. Krotil , 93. M. Málek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mrázek Aleš - PEŠEK Martin, POLÁČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Pavel Nosek
Tip experta: výhra hostů

Pokud chce Slavia udržet naděje na titul, tak musí zvítězit. Očekávám vyrovnaný zápas, ale Slavia to zvládne.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů