V. Bílek 10.
D. Doucek 93. (p.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 18:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška zvládla předehrávku s Jaroměří a je blízko záchraně


Branky


10. V. Bílek , 93. D. Doucek (p.) - 9. Z. Kocourek
4

V předposledním zápase této sezóny přivítala Dobruška netradičně již v pátek na svém hřišti Jaroměř. Domácí mají dobře nakročeno k záchráně, ale i v tomto zápase potřebovali bodovat. Po remízové první půli přišlo rozodnutí až v závěru druhé půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v rychlém sledu

Do první obrovské šance se dostali domácí hned ve druhé minutě, když Doucek pěkným centrem našel Krahulce, který šel sám proti Červenkovi, ve velké šanci bohužel pro domácí mířil vedle levé tyče.

 

Na první branku nemuseli diváci čekat příliš dlouho. Byli to ale hosté, kteří udeřili jako první, když v 9. minutě Gorol bleskově rozehrál standardní situaci a přesným křižným pasem našel Rinda, ten se s míčem dostal až do vápna a zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Kocourka, který střelou na zadní tyč otevřel skóre zápasu.

 

Domácím se podařilo srovnat vzápětí, když Doucek vystihl nepřesnou přihrávku poslal míč do lajny na Čvančaru, který přihrávkou na vápno našel Bílka a ten prostřelil Červenku, 1:1. Do konce první půle byly k vidění šance na obou stranách, žádná z nich ale nebyla gólová a když už míč skončil v síti, tak byl zdvižený i praporek pomezního rozhodčího.

Rozhodnutí přišlo až v závěru

Hned v úvodu druhé půle zahrozil dobrušský Pago, jeho střela z dálky se svezla po horní síti Červenkovi branky. Dobruška byla v druhé půli aktivnější a Jaroměř dostávala pod tlak v 62. minutě to zkusil znovu Pago a jeho střela jen těsně minula pravou tyč. Následně dva rychlé útoky Dobrušky zastavil včasným výběhem Červenka. Jaroměř v druhé půli výrazněji branku Filipa Effenberka neohrozila. 

 

Rozhodující branka přišla až v nastavení, když byl ve vápně faulován Bílek a rozhodčí Šiling nařídil pokutový kop. K němu se postavil Denis Doucek, ukázal že má pevné nervy a s přehledem nařízenou penaltu proměnil. Po následné rozehře rozhodčí naposledy pískl do píšťalky a ukončil zápas. Dobruška získala velmi důležité tři body a je velmi blízko k udržení krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Již ve 3. minutě spálil tutovku Krahulec a jakoby předurčil, že v tom nebude sám. Vytvořili jsme si dost šancí na to, abychom zápas dostali do klidu. Nestalo se a hosté začali zlobit. Ve 2. poločase bylo hodně šancí na obou stranách, ale závěr patřil nám. Nejprve břevno, pak ligový zákrok Červenky a přece jen přišla v nastavení branka. I když hosté nebyli kompletní a my to splácali z marodů, bylo to zajímavé a dramatické utkání až do konce. Hráčům děkuji.

FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: Odehrát tři těžká utkání během jednoho týdne se ukázalo jako velmi složitým. Domácí mohli rozhodnout o svém vítězství již v první půli, kdy měli silnou pasáž mezi 10. a 30. minutou. My jsme s vypětím všech sil dovedli zápas až do nastavení. Penalta odpískaná v 94. minutě přinese vždy emoce.



Sestavy


SK Dobruška
F. Effenberk [-] - V. Bílek [-] , P. Feichtinger [-] , P. Krahulec [-] , T. Štětina [-] (46. M. Jirásek [-] ) , M. Brožek [-] (46. L. Prostředník [-] ) , J. Moník [-] , M. Eimann [-] (78. D. Zrzavý [-] ) , Z. Pago [-] , M. Čančara [-] , D. Doucek [-]

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - Z. Kocourek [-] , Š. Rind [-] , A. Pohořálek [-] (46. R. Beran [-] ) , J. Kudrnáč [-] , M. Exnar [-] , M. Exnar [-] , L. Skalický [-] , J. Bano [-] , R. Gorol [-] , D. Valášek [-]

ŽK: 58. Z. Pago , 88. L. Prostředník - 23. M. Exnar , 86. L. Skalický , 90. M. Exnar , 93. Š. Rind .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šiling Karel - NÝVLT Roman, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Pavel Nosek
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnané utkání, ve kterém nakonec těsně zvítězí Dobruška, která stále nemá jistotu záchrany.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů