3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice první "mečbol" nevyužila a s Libčany prohrála na penalty


Branky


65. F. Havrda , 95. J. Mokrý - 39. J. Nejman , 56. D. Motl
4

V případě výhry by Solnice mohla již v předposledním kole této sezóny slavit vítězství v krajském přeboru a případný postup do divize. V zápase proti Libčanům dlouho vedla, ovšem domácí zásluhou kapitána Mokrého v poslední minutě nastavení srovnali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Solnice ještě minutu před koncem vedla

Zápas plný zvratů, tak by se dalo nazvat utkání Solnice s Libčany. Na gól diváci čekali až skoro do konce první půle, kdy Tošovského překonal Josef Nejman. Další branky padaly až v druhé půli. Jako první se prosadili opět hosté, když jim v 56. minutě zařídil dvoubrankové vedení David Motl. Na jeho branku dokázali domácí reagovat o devět minut později. 

 

Když už to vypadalo, že se Solnice bude radovat z důležité výhry, tak v poslední minutě nastavení udeřil domácí kapitán Mokrý a srovnal na 2:2.

V penaltách čaroval Tošovský

Domácím penalty vůbec nevyšly a hosty již jako několikrát podržel penaltový mág Matěj Tošovský!



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
František Bárta, sekretář: Rozdíl v nasazení oproti minulému týdnu byl hlavní příčinou, proč jsme tentokrát uspěli. Vyplatilo se hrát do polední minuty zápasu a v penaltovém rozstřelu opět rozhodl "faktor Tošovský".

SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Poslední krok bývá nejtěžší, každopádně inkasovat vyrovnávací gól v 95.minutě po sérii několika individuálních chyb by se nám stávat nemělo. Bohužel, stalo se. V penaltách jsme tentokrát selhali. Smolný zápas je za námi a připravíme se na závěrečné vystoupení této sezóny za týden v sobotu před domácími fanoušky.



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - J. Petřík [-] , F. Havrda [-] (7. M. Bořke [-] ) , J. Hušek [-] (61. F. Studýnka [-] ) , J. Mokrý [-] , M. Holubec [-] (83. M. Peš [-] ) , T. Buriánek [-] (83. J. Kocour [-] ) , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] , P. Čihák [-] , M. Hofman [-] (61. T. Houdek [-] )

SK Solnice
L. Hůlka [-] - D. Hlava [-] (73. M. Lebeda [-] ) , J. Jaroš [-] , D. Motl [-] , J. Nejman [-] , J. Krolop [-] (73. M. Valášek [-] ) , O. Tobiška [-] (88. M. Kos [-] ) , M. Jedlička [-] , M. Ptáček [-] , F. Zawada [-] , R. Ptáček [-] (8. P. Nosek [-] )

ŽK: 85. J. Kocour - 65. J. Nejman , 68. J. Krolop .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kubečka Pavel - MANSOUR Jakub, KOCMAN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Pavel Nosek
Tip experta: výhra hostů

Říká se, že ten poslední krok bývá nejtěžší, ale naše mužstvo je natolik kvalitní a zkušené, že mistrovský titul budeme slavit už tuto sobotu!!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů