4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 14:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín doma porazil Vysokou


Branky


4

Druhá polovina tabulky krajského přeboru je velmi vyrovnaná a všehcy týmu musí hrát do posledního zápasu, aby se vyhnuli sestupovým starostem. To platí i pro Vysokou a Jičín, které se spolu střetli v rámci tohoto kola. Jičín i přes počáteční tlak Vysoké dokázal zvítězit a připsal si důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Hosté z Vysoké byli v úvodních minutách aktivnější, svůj tlak ale bohužel nedokázali gólově zužitkovat. Poté se začal osmělovat i Jičín. V 10. minutě po pěkném průniku Fidricha hlavičkoval Macháček těsně vedle. Vzápětí se do slibné střelecké pozice dostal hostující Růžička, svoji střelu ale nedokázal umístit mezi tři tyče. Skóre se poprvé měnilo v 15. minutě, když domácí zahrávali standardní situaci, centrovaný míč letěl na malé vápno, kde uplatnil důraz Pavel Buchvald a dotlačil míč za zada gólmana Pšeničky. 

 

Vysoká dokázala odpovědět ve 40. minutě, když po pravé straně zatáhl míč Růžička, dostal se s ním až do vápna a zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Mikušíka, který v pádu poslal míč pod břevno a srovnal na 1:1.

V druhé půli skóroval už pouze Jičín

Jičín dokázal otočit zápas v 53. minutě, kdy Lánský hezkou šajtlí poslal do úniku Machačného, ten si míč píchl podél gólmana Pšeničky a akci gólově zakončil. Třetí branku přidal Jičín v 73. minutě, když si hostující obránce Prorok nešťastně srazil hlavou centrovaný míč do vlastní branky. Gólový účet zápasu uzavřel v 83. minutě střídající Vojtěch Matějka, kdy Machačný našel centrem do strany Fidricha, který Matějkovi naservíroval míč před prázdnou branku a mladý záložník Jičína bez problémů uklidl míč do sítě.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Petr Beneš, trenér: Byla to bitva o všechno. Začátek opatrnější, poté nabrala hra spád a akce se střídaly. Po 1. gólu jsme mohli přidat pojišťovací, ale po minele přišel trest. A vzápětí po úniku nás zachránila tyč. V závěru jsme měli šanci my. O půlce jsme hráče uklidňovali a zdůraznili potřebu kvalitního bránění a využívání rychlých brejků. 2. pol. byl od nás výborný, hosté neměli vyloženou šanci a my góly dávali. Důležité 3 body, které kýženou záchranu soutěže snad už přinesou. Tento tým si KP zaslouží!!




Sestavy


SK Jičín
L. Kanaval [-] - J. Ulvr [-] , P. Buchvald [-] , J. Vrabec [-] (87. J. Matějka [-] ) , F. Smolík [-] - D. Fidrich [-] , O. Zugar [-] , J. Lánský [-] (87. A. Nálevka [-] ) , J. Kuneš [-] (46. V. Matějka [-] ) - D. Machačný [-] (87. L. Joukl [-] ) , J. Macháček [-] (83. A. Kopáček [-] )

FK Vysoká nad Labem
J. Pšenička [-] - T. Prorok [-] , L. Müller [-] , T. Kozel [-] , P. Kafka [-] - P. Veverka [-] , J. Mikušík [-] , M. Haken [-] (86. J. Jelínek [-] ) , R. Růžička [-] - O. Ujec [-] - T. Vacek [-] (70. H. Elkadi [-] )

ŽK: 54. D. Fidrich - 26. T. Vacek .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Vítek Pavel - KURIC Jan, KIEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Pavel Nosek
Tip experta: výhra domácích

Jičín potvrdí jarní formu a připíše si vítězství.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích