0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec potvrdil jarní formu i v Polici


Branky


4

Největší diváckou návštěvu tohoto kola se může pyšnit utkání Police s rezervou Chlumce, na tento zápas dorazilo celkem 360 diváků. Domácí fanoušci si bohužel ani jednou nemohli zakřičet gól, protože hosté si po skvělém týmovém výkonu odvezli tři body za výhru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumec rozhodl zápas v poslední patníctiminutovce

Chlumec byl od úvodu aktivnější a vytvářel si více šancí, ale zahrozili i domácí. Konkrétně Tomáš Mucha, které parádní přihrávkou našel kapitán domácích Ladislav Kudláček, Mucha se následně z pravé strany řítil na Kukala, ale jeho střela jen těsně minula zadní tyč. Nedáš dostaneš v Polici platilo, protože o dvě minuty později Jakub Veselský vybojoval míč a přihrávkou mezi penaltu a malé vápno našel nabíhající Labíka, který střelou k tyči otevřel skóre zápasu

 

Druhou branku vstřelili domácí ve 42. minutě, kdy Jiří Kučera přihrál Hartmanovi a ten přetaženým centrem na zadní tyč našel nabíhajícího Jakuba Veselského, který prostřelil Vlka.

Hartman v úvodu druhé půle pojistil vítězství Chlumce

Razítko na tři body pro Chlumec dal v 51. minutě Jakub Hartman, kterého parádním dlouhým pasem přes půlku hřiště našel Pavel Pilař. Hartman si z první zpracoval míč a přehodil vyběhnutého Vlka.

 

Chlumec si zbytek zápasu pohlídal a domů si odvezl zasloužené tři body, které ho po ztrátě Rychnova posunuly na třetí místo.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Hejnyš Milan, vedoucí mužstva: V posledním utkání před domácím publikem jsme chtěli uspět, ovšem soupeř byl dnes nad naše síly.Nezbývá, než se plně připravit na závěrečná vystoupení na hřištích soupeřů.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Precizní výkon ve všech řadách podpořený splněním taktických pokynů s bezchybnou defenzivou a kvalitní ofenzivou, to byl recept na dnešní výhru. Pokud bychom proměnili všechny svoje šance, mohli jsme zopakovat loňskou výhru 0:8.Do Police je to sice daleko, ale daří se nám zde, je tu výborná atmosféra(místní rowdies si na nás připravili nový pokřik) a proto sem rádi dorazíme i v příští sezoně. Poděkování i našemu fanklubu, pochvala pro trio rozhodčích. Jsme na bedně a chceme tam vydržet.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - O. Spišák [-] (46. T. Gregar [-] ) , J. Hauschke [-] (17. J. Matějka [-] ) , P. Franc [-] , T. Mucha [-] (66. M. Hlaváček [-] ) , J. Klapkovský [-] (75. J. Kollert [-] ) , O. Havrda [-] (75. J. Martinec [-] ) , M. Mbah [-] , M. Moravec [-] , F. Kalaš [-] , L. Kudláček [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - F. Jelínek [-] (82. L. Pánek [-] ) , V. Cholasta [-] , J. Dítě [-] , P. Staněk [-] , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] , J. Labík [-] (85. M. Burkalo [-] ) , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] , J. Veselský [-]

ŽK: 44. P. Franc - 82. F. Jelínek .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - KURIC Jan, NÝVLT Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Semerák
Tip experta: výhra hostů

Chlumec teď hraje dobře a v Policii to potvrdí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích