2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice doma zdolala Třebeš a je kousek od titulu mistra krajského přeboru


Branky


4

Třebeš ještě mohla zamíchat kartami v boji o první místo v krajském přeboru. Bohužel prvních třicet minut jim vůbec nevyšlo a Solnice se dostala do dvoubrankového vedení. Třebeš se v druhé půli zvedla, na body to však nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Solnici první půle vyšla

Solnici poslal do vedení již v 5. minutě Ondřej Tobiška, když z pravé strany poslal pěkný centr do vápna Robin Ptáček, ten si našel právě mladý solnický útočník a tvrdou střelou k tyči překonal Heřmana v bráně Třebše. Solnice v následujících minutách dominovala a vytvářela si další šance. Skóre se však měnilo až ve 33.  minutě, kdy na vápně udržel míč Hlava, narazil si s Krolopem a pěknou akci domácích střelou na zadní tyč přesně zakončil. V první půli další branky nepadly a do šaten tak odcházeli spokojenější hráči Solnice.

Třebeš se v druhé půli zvedla, na zvrat to ale nestačilo

Třebeš se v druhé půli zvedla a aktivní hrou v některý částech hry dostávala Solnici pod tlak. V 62. minutě došlo k zdramatizování zápasu, kdy se po přetaženém rohu na zadní tyč hlavou prosadil Jan Fridrich. Po vstřelené brance měla Třebeš další příležitosti, ale vyrovnávací branka nepřišla, domácí hrozili hlavně z brejků, ale stejně jako Třebeš své šance proměnit nedokázali.

 

Solniice si tak připsala veledůležité tři body a je kousek od vítězství v krajském přeboru, pokud v příštím kole vyhrají v Libčanech, mohou slavit.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Těžký zápas! Hosté neměli co ztratit. V 1.poločasu jsme byli lepší, ale z množství vyložených šancí jsme proměnili jen dvě. Ve 2.poločasu soupeř začal hrát vabank a zle nám zatápěl. Po snížení na 2:1 jsme se chvílemi strachovali o vítězství. Škoda nevyužitých brejkových příležitostí. Mohli jsme tak mít klidnější závěr utkání, ale proč vyhrát jednoduše, když to jde i složitě.

TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka, vedoucí mužstva: Dnes jsem se po rychle i lacině inkasovaném gólu a následném vynuceném střídání trochu obával debaklu. Domácí byli jednoznačně lepší. Ve druhé poločase jsme ale začali hrát po zemi a postupně také přebírat otěže hry. Podařilo se nám jednou skórovat ale další naše šance už zůstaly nevyužity. Z původních obav o výsledek je nakonec trochu smutku, že se nám nepodařilo zápas otočit. Za druhý poločas patří klukům veliké uznání.



Sestavy


SK Solnice
L. Hůlka [-] - D. Hlava [-] (58. M. Valášek [-] ) , J. Jaroš [-] , J. Krolop [-] (58. D. Motl [-] ) , J. Nejman [-] , M. Jedlička [-] , O. Tobiška [-] (73. M. Kos [-] ) , P. Nosek [-] , M. Ptáček [-] , F. Zawada [-] , R. Ptáček [-]

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , J. Fridrich [-] , J. Sobotka [-] , V. Schober [-] (29. T. Téra [-] ) , F. Holík [-] (69. M. Bartoš [-] ) , I. Kosyak [-] , M. Palma [-] (65. T. Havrda [-] ) , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-]

ŽK: 53. D. Hlava .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Vítek Pavel - KLEČKA Ivan, PILNÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Semerák
Tip experta: výhra domácích

Třebši se teď úplně nedaří a Solnice toho doma využije.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích