O. Ujec 58.
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká dokázala i v deseti vyrovnat a po penaltách bere bod navíc


Branky


4

Do Vysoké zavítaly Libčany, které poslal do vedení Semerák. Hosté po vyloučení Ujece dohrávali o deseti. I tak ale dokázali zápas vyrovnat a po úspěšných penaltách brali bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu otevřel Semerák

Do první gólové šance se dostali domácí, když Jarosz pěkným křižným pasem našel Milana Ujece, toho ale dobrým zákrokem vychytal Finke. Domácí byli aktivní i nadále, do další šance se dostal Jarosz, ale jeho střela mířila vysoko nad.

 

Do vedení se dostali hosté, když se po odbráněném rohovém kopu rychlou kombinací dostali až k vápnu, kde přesnou střelou na zadní tyč otevřel skóre Semerák. V první půli diváci další branku neviděli. Ve 40. minutě viděl červenou kartu domácí Milan Ujec a Vysoká dohrávala o deseti.

Domácí i v deseti dokázali vyrovnat

Vysoká i v deseti byla aktivní a v 53. minutě se po centru Mikušíka dostal k hlavičce Jarosz a jen těsně minul levou tyč. V 58. minutě se domácím podařilo srovnat když si na centr na přední tyč naběhl Milan Ujec a hlavou protečoval míč do sítě. Skóre 1:1 platilo i po devadesáti minutách a zápas šel do penalt.

Penaltový rozstřel rozhodl v sedmé sérii Vacek

V první sérii byli úspění Hofman i Mikušík. V druhé sérii vychytal Pavliš Petříka. Vysokou mohl poslat do vedení Müller, ale bohužel pro domácí přestřelil. Ve třetí sérii byli opět úspěšnější střelci, trefil se Semerák i Holubec. Rozhodnout mohla pátá série, když libčanský Buriánek trefil pouze tyč a Růžička mohl penalty ukončit, bohužel jeho pokus mířil vedle. Rozhodla tedy až sedmá série, když za hosty kopal gólman Finke a přestřelil. Domácí Vacek byl úspěšnější a vystřelil Vysoké bod navíc! 



Ohlasy k zápasu


ohlasy budou doplněny




Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - R. Růžička [-] , L. Müller [-] , T. Kozel [-] , T. Prorok [-] - P. Veverka [-] (74. T. Vacek [-] ) , F. Jarosz [-] , M. Haken [-] (88. P. Kafka [-] ) , J. Mikušík [-] - M. Ujec [-] , O. Ujec [-] (83. H. Elkadi [-] ) -

SK Libčany
T. Finke [-] - J. Petřík [-] , F. Havrda [-] (58. M. Hofman [-] ) , F. Studýnka [-] (46. M. Bořke [-] ) , J. Mokrý [-] (58. T. Houdek [-] ) , M. Holubec [-] , T. Buriánek [-] , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] , P. Čihák [-] , J. Hušek [-] (81. J. Kocour [-] )

ŽK: 42. F. Jarosz - 63. J. Hušek , 68. M. Hofman . ČK: 40. M. Ujec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SMOLEŇÁK Jakub - KLEMENT Martin, IKIZGÜL Varol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Semerák
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že si dokážeme z tohoto důležitého zápasu odvést všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích