Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí doma obralo o bod Rychnov


Branky


4

Velmi zajímavé utkání mohli diváci vidět ve Vrchlabí, kam zavítal Rychnov. Domácí  dvakrát vedli, ale hosté pokaždé dokázali vyrvonat. V penaltách nekonec brali bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky hned v úvodu

Domácí poslal do vedení hned v 7. minutě Dominik Zdržálek, který ukízal své fotbalové umění, když si pohrál s dvěma protihráči a prudkou střelou na přední tyč otevřel skóre zápasu. Rychnov s vyrovnáním neotálel a hned v 9. minutě po centru Kábrta ze standardní situace srovnal na 1:1 Matsaberidze, kterého domácí obrana nechala trestuhodně nepokrytého. Vrchlabí se do poločasu ještě podařilo vzít si vedení zpět, když se ve 25. minutě přízemní střelou k tyči prosadil Jan Fink. Další branku diváci v první půli neviděli.

Kábrt poslal zápas do penalt

Rychnov se v druhé půli hnal za vyrovnáním a to přišlo v 54. minutě, kdy se po standardní situaci z levé strany prosadil Jan Kábrt. Bojovné utkání již góly nepřineslo. K viděni byly vidět již pouze dvě červené karty, jedna na každé straně a zápas tak pokračoval do penalt.

Po penaltách bral bod navíc Rychnov

V penaltách byli úspěšnější hosté, kteří se již ve druhé sérii dostali do vedení. Ve třetí sérii byl opět úspěšnější Rychnov a ve čtvrté bod navíc vystřelil hostům Kábrt.



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
FC Vrchlabí: Zápas se odehrál za pěkného počasí a přihlížejícím divákům se musel líbit. V utkání, ve kterém nechyběly oboustranné emoce, bylo bojovné. Hosté byli fotbalovější a naši hráči bojovnější. Fotbalistům z Rychnova se v zápasu podařilo dvakrát vyrovnat, ale ani jedno mužstvo se nechtělo smířit s remízou a tomu odpovídalo dění na hřišti. Branka však již nepadla a po pk se radovali hosté.




Sestavy


FC Vrchlabí
J. Lukeš [-] - S. Mlejnek [-] , D. Zdržálek [-] , M. Slavík [-] (63. A. Suchomel [-] ) , J. Fink [-] , M. Tomčík [-] , D. Navrátil [-] (63. J. Šimůnek [-] ) , M. Kučera [-] , R. Dejmek [-] , L. Hawel [-] , O. Matěják [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
T. Tobiška [-] - Š. Vacek [-] , S. Pohl [-] , J. Kábrt [-] , J. Kocman [-] - V. Lihařík [-] , M. Rücker [-] (21. D. Effenberk [-] ) , M. Matsaberidze [-] - T. Markovič [-] , R. Zajíček [-] - J. Nosek [-] (82. M. Červinka [-] )

ŽK: 37. R. Dejmek , 41. L. Hawel , 41. M. Kučera , 45. J. Fink , 62. M. Tomčík - 43. V. Lihařík , 57. Š. Vacek . ČK: 89. R. Dejmek - 73. V. Lihařík .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: Prušinovský Štěpán - BUCHTA Petr, BERÁNEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Semerák
Tip experta: výhra domácích

Rychnov si odveze všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů