2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř si doma poradila s Jičínem


Branky


25. M. Exnar , 66. Š. Rind
4

Jaroměři se podařilo Jičínu oplatit podzimní porážku a na domcím hřišti dokázala zvítězit 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroměř byla v první půli aktivnější

Jako první zahrozili domácí, ale střela Gorola z přímého kopu postrádala razanci a Kanaval ji bez větších problémů kryl. Gólman Jičína musel být v pozoru i v 6. minutě, kdy po rohovém kopu musel zasahovat proti střele z úhlu. Jičín poprvé výrazněji zahrozil v 19. minutě, kdy Lásnký obloučkem vysunul Fidricha, jeho střela z úhlu ale skončila vedle. Skóre se poprvé měnilo ve 25. minutě kdy se po chybě hostující obrany dostal k míči Miloš Exnar a bezproblému doklepl míč do sítě. Další branku v první půli diváci neviděli a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí.

Vítězství domácích pojistil Rind

Hned z úvodu druhého poločasu prověřil Prokhyru střelou z dálky Matějka, domácí gólman však míč dokázal zkrotit. Ve 48. minutě Jičín opět podržel dobrým zákrokem Kanaval. Jaroměř vzápětí zahrozila z rychlého brejku, kdy hosty na čáře zachraňoval Kuncíř. Druhou branku domácí přidali v 66. minutě, kdy ve vápně zblízka Rnd prostřelil Kanavala.

 

V posledních minutách byly k vidění útočné šance na obou stranách, žádná z nich však gólově neskončila a Jaroměř si tak po zodpovědném týmovém výkonu připsala tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: Dnes jsme podali velmi zodpovědný a organizovaný výkon ve všech řadách. Navíc jsme dobře kombinovali a s přibývajícími minutami si vytvářeli více a více šancí. Po středečním nevydařeném finále poháru jsme tento výsledek potřebovali a jsme rádi, že jsme Jičínu vrátili podzimní prohru.

SK Jičín
Petr Beneš, trenér: Neodehráli jsme dobrý zápas,měli jsme svázané nohy. 1.pol. byl až do 1.gólu bez šancí,domácí hráli víc s míčem,do šancí jsme je nepouštěli.Sami jsme dopředu nevymysleli nic. 1.gól rozhodl,my neměli kvalitu na zvrat,a když jsme hru otevřeli,měli domácí dost příležitostí rozhodnout.Probudili jsme se z vítězného tažení,dostali přes „hubu“ a musíme se oklepat a zvládnout poslední 2 domácí zápasy.Máme to ve svých rukách, na nikoho se nemusíme ohlížet.Domácím gratulace k zaslouženému vítězství.



Sestavy


FK Jaroměř
O. Prokhyra [-] - M. Exnar [-] , O. Častvaj [-] , J. Bano [-] (75. R. Beran [-] ) , A. Pohořálek [-] (83. J. Rezek [-] ) , R. Gorol [-] , Š. Rind [-] (70. T. Hepnar [-] ) , D. Valášek [-] , M. Exnar [-] , M. Michálek [-] , J. Kudrnáč [-]

SK Jičín
L. Kanaval [-] - J. Ulvr [-] , P. Buchvald [-] , J. Vrabec [-] , J. Kuncíř [-] - V. Matějka [-] (75. M. Glos [-] ) , D. Fidrich [-] , J. Kuneš [-] , O. Zugar [-] , J. Lánský [-] - D. Machačný [-]

ŽK: 32. D. Fidrich , 78. J. Lánský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šob Aleš - HALEŠ Vladan, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Semerák
Tip experta: remíza

Čekám vyrovnané utkání, které dojde do penalt.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů